Politie Hollands Midden
Oegstgeest

Gewonden bij echtelijke twist
Bij een echtelijke twist in een woning in de wijk Poelgeest zijn zaterdag 25 juli rond 02.15 uur twee vrouwen en een man gewond geraakt. De vrouwen, de 52 jarige bewoonster en een 50 jarige vrouw uit Lelystad liepen door een mes snijwonden op. In het LUMC werden ze daaraan behandeld. De 59 jarige mannelijke bewoner liep een hoofdwond op. Alle betrokkenen werden aangehouden en verhoord. Na dit verhoor zijn zij weer in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.
Schoonhoven Openingstijden politiebureau in gemeentehuis
Sinds de verhuizing van het politieteam Krimpenerwaard deze maand naar Bergambacht aan de Hof ter Bergen 22, is het nog mogelijk om op drie momenten in de week de politie in Schoonhoven zelf te spreken. In het gemeentehuis aan de Haven 37 heeft de politie een ruimte waar aangifte gedaan kan worden. Daarnaast houden ook de beide wijkagenten houden daar hun spreekuur.
Haven 37 (gemeentehuis)
Openingstijden:
Maandag en woensdag en vrijdag van 09.00 - 12.00 uur.
In principe kunt u hier voor alle politiezaken terecht, dus ook voor het doen van aangifte. Daarnaast is het mogelijk om de wijkagenten te spreken in de politievestiging in Schoonhoven.
Hiervoor moet (telefonisch via 0900-8844) een afspraak gemaakt worden. Daarnaast is het mogelijk om bij de receptie van het gemeentehuis (tel. 0182 - 389200) aan te geven als u een wijkagent wilt spreken. Hij zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.