Gemeente Anna Paulowna

Nieuwe gemeentegids Anna Paulowna

In de week van 27 tot en met 31 juli 2009 verschijnt er een nieuwe editie van de (digitale) gemeentegids Anna Paulowna. Deze gids bevat een presentatie van de gemeentelijke organisatie en haar producten en diensten. Tevens treft u een overzicht aan van alle instellingen, verenigingen en organisaties, die in de gemeente en in de directe omgeving actief zijn.

De uitgave is voorzien van eigentijdse fotografie en in kleur uitgevoerd. De gemeentegids wordt gratis huis-aan-huis verspreid en is ook verkrijgbaar in het gemeentehuis. Vergeet u vooral niet om ook de digitale gemeentegids te raadplegen. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden. Zo kunt u met Google Maps vanuit de lucht uw eigen woonomgeving bekijken en een promotiefilmpje over onze gemeente zien.

Veiligheid
In de gemeentegids is ook een hoofdstuk over veiligheid opgenomen. Veiligheid is een onderwerp dat bij veel inwoners van de gemeente Anna Paulowna leeft. Uit de resultaten van onderzoek blijkt dat veiligheid het meest genoemd wordt als onderwerp waar de gemeente aandacht aan zou moeten besteden. In de nieuwe gemeentegids staat meer over de risicoâs, wat de overheid hieraan doet en wat u zelf kunt doen. Ook vindt u een overzicht van risicovolle bedrijven en installaties in onze gemeente.

Â

De gemeentegids Anna Paulowna 2009 is gemaakt door AkseMedia B.V. uit Den Helder en zal elk jaar worden geactualiseerd.

De gemeentegids