Ingezonden persbericht


's-Hertogenbosch en Rotterdam, 28 juli 2009


- - - PERSBERICHT - - -

NIEUW: boekhoudabonnement voor freelance ICT'ers

RulersGroup en Finovion bundelen hun krachten en leveren vanaf nu flexibele en transparante boekhoudabonnementen aan freelancers en ZZP'ers in de ICT. Freelancers die via RulersGroup hun financiële administratie bij Finovion onderbrengen, krijgen een all-inclusive en maandelijks opzegbaar boekhoudabonnement op maat gemaakt voor de ICT Freelancer.

RulersGroup
RulersGroup (www.rulersgroup.com) is dé zaakwaarnemer voor freelancers in de ICT. De eenmalige provisie die wordt berekend na een succesvolle bemiddeling is uniek in de ICT inhuurmarkt. Naast bemiddeling biedt RulersGroup samen met partners ook andere diensten aan, zoals verzekeringen, ICT trainingen en de boekhouding.

Finovion
Finovion (www.finovion.nl) is een landelijk opererend administratie- en advieskantoor die bedrijven in het MKB segment ondersteunt bij het verkrijgen van meer grip op de bedrijfsvoering vanuit financieel oogpunt. Finovion legt de cijfers in heldere taal uit en biedt cliënten via internet 7x24 real-time inzicht in de eigen administratie.

Door de samenwerking van deze twee ondernemingen worden freelancers en ZZP'ers in de ICT vanaf heden ondersteund bij hun financiën en kunnen zij zich volledig richten op hun primaire taak: organisaties ondersteunen bij hun ICT uitdagingen.


- - - EINDE BERICHT - - -