Ingezonden persbericht


Persbericht

NetApp benoemd tot Microsoft storage solutions partner van het jaar 2009

Schiphol-Rijk, 28 juli 2009 - NetApp (NASDAQ: NTAP) is benoemd tot Microsoft partner van het jaar 2009 in de categorie advanced infrastructure, storage solutions. NetApp is gekozen uit een internationaal veld van Microsoft-partners die oplossingen bieden voor Microsoft® Hyper-V(TM)-omgevingen. Deze award is een afspiegeling van de sterke relatie tussen NetApp en Microsoft én het succes waarmee NetApp klanten van Microsoft helpt hun Microsoft Exchange-, SharePoint®-, Server, SQL Server®- en Hyper-V-omgevingen optimaal te benutten.

Aan de basis van de verkiezing tot solutions partner van het jaar liggen de samenwerking met Microsoft en de oplossingen van NetApp. Hiermee kunnen klanten kosten verlagen, storage efficiency optimaliseren en de beschikbaarheid van virtuele omgevingen verbeteren. NetApp stelt Microsoft-klanten in staat de benodigde storage-capaciteit met minstens 50 procent te verlagen. Daarbij zijn wel NetApp®-technologieën nodig als thin provisioning en deduplicatie. Eerder dit jaar kondigde NetApp een storage efficiency-programma aan dat klanten met een Hyper-V-omgeving garandeert de helft minder storage te gebruiken in vergelijking met traditionele storage-aanbieders*. De NetApp-garantie helpt bij het minimaliseren van investeringskosten en risico's. Verder zijn klanten in staat om storage-gebruik te verbeteren in hun virtuele server- en desktop-omgevingen.

"We zijn trots op de vernieuwende 'end-to-end'-oplossingen die we samen met NetApp leveren aan onze klanten," vertelt Kim Akers, general manager, global partner team bij Microsoft. "De combinatie van onze technologie met NetApp's storage-oplossingen geeft onze klanten de benodigde hulpmiddelen om efficiency te verbeteren, kosten te verlagen en hun business op een hoger plan te brengen."

"Het doet ons goed NetApp tot advanced infrastructure storage solutions partner van het jaar te kronen," zegt Ross Brown, vice president, solution partners en ISV's, worldwide partner group bij Microsoft Corp. "NetApp helpt bedrijven optimaal gebruik te maken van gevirtualiseerde omgevingen door zijn oplossingen te koppelen aan Microsoft Hyper-V. Dit helpt klanten om kosten te verlagen en beschikbaarheid te verhogen zodat ze steeds het uiterste uit hun IT-infrastructuur halen."

"Verkozen worden tot Microsoft's storage partner van het jaar is een grote eer voor NetApp," vertelt Jay Kidd, chief marketing officer bij NetApp. "Deze award bewijst dat NetApp de belangrijkste aanbieder is van storage-oplossingen voor Microsoft's virtualisatieklanten, maar bovenal onderschrijft dit de klantsuccessen van ons partnership en de nauwe samenwerking."

Kijk voor meer informatie over de Microsoft partner van het jaar award op: http://www.microsoft.com/presspass/events/wwpc/default.mspx .

Meer informatie over NetApp en Microsoft's Global Alliance Partner vindt u op: http://www.netapp.com/us/solutions/solution-partner/global-alliance/microsoft-partnership.html .

Meer informatie over NetApp's 50 procent garantie is te vinden op http://www.netapp.com/guarantee . Hier zijn programmadetails te vinden met FAQ's, technische resources, best practices en de nieuwe NetApp Storage Efficiency Calculator waarmee de huidige omgeving geëvalueerd kan worden. Ook wordt hier uitgelegd hoe NetApp's storage efficiency-technologieën tot betere storage-benutting kunnen leiden.

*Op deze garantie en het daaraan gerelateerde programma zijn alle voorwaarden van toepassing die te vinden zijn op http://www.netapp.com/guarantee . Deze zijn alleen van toepassing op orders die geplaatst zijn nadat het programma van start is gegaan. De garantie geldt uitsluitend als aan alle voorwaarden van dit document zijn voldaan, en tevens aan alle instructies en specificaties die zijn opgenomen in de relevante documenten die via bovengenoemde link te vinden zijn. NetApp's enige en exclusieve aansprakelijkheid en uw enige en exclusieve remedie met betrekking tot de regels van deze garantie en het verwante programma is de verstrekking door NetApp van de extra opslagcapaciteit zoals beschreven in deze garantie en het verwante Programma.




Ingezonden persbericht