Eerste wedstrijd www.ontwerpen-voor-geld.nl gespeeld


`Winnende ontwerp verraste me werkelijk'

OLDENZAAL/UTRECHT, 20090728 -- De eerste wedstrijd van de nieuwe website www.ontwerpen-voor-geld.nl is gespeeld! Het bedrijf Novam Management uit Utrecht heeft een winnaar gekozen en is erg content met het nieuwe ontwerp.

www.ontwerpen-voor-geld.nl bestaat sinds twee maanden. Op de website kunnen bedrijven een wedstrijd uitschrijven voor een nieuw design van bijvoorbeeld een huisstijl, website of logo. Vormgevers maken een ontwerp, dienen deze in en het bedrijf kies een winnend ontwerp. Op deze manier kan er op een voordelige manier zonder tussenkomst van een reclamebureau een ontwerp gerealiseerd worden. Bovendien heeft de opdrachtgever keuze uit meerdere ontwerpen. De ontwerpen zijn allemaal direct na plaatsing zichtbaar op de website en de opdrachtgever kan tijdens de wedstrijd communiceren met de vormgevers en hen aanwijzingen geven.
De wedstrijden hebben een looptijd van 1 tot 6 weken. De wedstrijd die Novam Management (een adviesbureau op het gebied van internet en
e-commerce) uitschreef, had een duur van zes weken. Eigenaar Roland Mulder koos het winnende ontwerp en gebruikt deze nu dagelijks. "Er waren zes inzendingen en ik heb gekozen voor het design van een ontwerper met de naam Gkracht. Deze sloot perfect aan bij mijn wensen.
Het bleek een mooi professioneel en clean ontwerp. Het winnende ontwerp heeft me werkelijk verrast. De keus was voor mij dan ook direct duidelijk."
Mulder hoorde van www.ontwerpen-voor-geld.nl via een zakenrelatie. Hij is dusdanig tevreden over de werkwijze van de website én van de kwaliteit van de ontwerpen dat hij van plan is om de site vaker in te schakelen. `Sterker nog: ik heb nog een paar bedrijven en voor een daarvan heb ik www.ontwerpen-voor-geld.nl ook ingeschakeld.' Daarnaast is Mulder interim-directeur van Scheer & Foppen.
Bedenker van de site is ondernemer Roel Masselink uit Oldenzaal. "De website is sinds de start een ongekend succes. Ontwerpers melden zich spontaan aan, bedrijven schrijven wedstrijden uit en de reacties zijn van beide kanten onverdeeld positief."
Op dit moment zijn er talloze wedstrijden bezig via de site.
Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op www.ontwerpen-voor-geld.nl.





Ingezonden persbericht