Stadsdeel De Baarsjes Amsterdam


Coos Hoebe loopt dagje mee met ASW

28 juli 2009
Op woensdag 15 juli jl. reed Coos Hoebe, portefeuillehouder Milieu in stadsdeel De Baarsjes, mee op één van de wagens van Afvalservice West, onder meer verantwoordelijk voor de inzameling van afval in De Baarsjes. Ron Kraan, die zijn vertrouwde route op deze ochtend door de Orteliusbuurt reed, was zijn gids in 'afvalland'. Foto Cooe Hoebe Coos Hoebe: "als bewoner en als bestuurder voel ik me zeer betrokken bij het milieu. Ik ben adoptant van een afvalcontainer en lever op deze eenvoudige manier een kleine bijdrage aan een schonere leefomgeving. Daarnaast wilde ik ook eens meehelpen bij de inzameling van afval om een beter beeld te krijgen van deze gemeentelijke dienst."

Oranje uniform

De ochtend van de 15e was Coos Hoebe dan ook in knaloranje uniform aan het werk met bezem en schop. Ron Kraan: " Afval inzamelen houdt meer in dan de meeste mensen denken; in toenemende mate heb je te maken met de nieuwste technieken; ondergrondse afvalcontainers en de allernieuwste vuilniswagens. Ook ben je voor de meeste bewoners als vuilnisman vaak een vertrouwd aanspreekpunt voor allerlei vragen en/of problemen".

Bel voor klachten nummer 14020

Bewoners die klachten hebben over (grof) vuil dat op verkeerde tijdstippen of plekken op straat wordt gezet, kunnen het beste bellen met 14020