Ingezonden persbericht


Persbericht

Utrecht, 28 juli 2009

Vlammende site voor SpecialBite

SpecialBite, bekend van de populaire restaurantgidsen, lanceert een sprankelende nieuwe website. De site, www.specialbite.com, is hét eigenzinnige, culinaire platform van Nederland. Hier kun je inspiratie opdoen op het gebied van speciaal eten, onderscheidende restaurants, de nieuwste producten, bijzondere culinaire reizen én genieten van dagelijks nieuws, enthousiaste food-blogs en recensies van onze eigen spotters.

SpecialBite is onderscheidend door selectiviteit. De site streeft niet naar volledigheid, maar selecteert slechts 1000 restaurants op goed eten, interieur en locatie. Onze SpecialBite-spotters - eetfanaten met een neus voor opmerkelijke trends - hebben er al van geproefd en vertellen je waar je moet zijn voor de lokale en gezonde keuken, voor wereldgerechten, of voor Asian finger food waarbij je je vingers aflikt. SpecialBite is altijd actueel: wij kennen de restaurants die net zijn geopend, maar ook bijzondere tentjes met een lange staat van dienst. Wij zijn altijd op zoek naar eetgelegenheden, food-nieuws, keukentools en spetterende culinaire events.

Op onze nieuwe site lees je niet alleen waar je moet zijn om te genieten, maar ook wat anderen ervan vinden. Onze bloggers staan onvermoeibaar voor je klaar met hun tips. Interactiviteit is heel belangrijk op specialbite.com: als bezoeker kun je je eigen ervaringen en waarderingen toevoegen. In je eigen profiel kun je vervolgens terugzien welk restaurant je hebt bezocht en wat je mening daarover was. Zo creëer je een eigen, persoonlijke restaurantgids, waarmee je weer andere bezoekers kunt inspireren. In onze webshop vind je boeken en producten waarmee je zelf je kwaliteiten als keukenprins of -prinses kunt aanscherpen.

In de zomer gaan we gewoon door met het nóg beter maken van de site. Zo kun je als bezoeker binnenkort je favoriete spotter volgen en zal SpecialBite in samenwerking met onder meer Talisman Travel Design speciale reizen gaan aanbieden, waarin het culinaire centraal staat. Bovendien komt er een inspirerende kalender met culinaire events.

Noot voor de redactie,