Politie Zeeland


---


W-2564-2009 Man aangehouden in Vlissingen
Politie Zeeland heeft dinsdag rond 10.00 uur een 21-jarige Vlissinger in zijn woning aangehouden op verdenking van het plegen van vernielingen afgelopen zaterdag op de Flamingoweg in Vlissingen.
De 21-jarige wordt verdacht van het vernielen van een bedrijfsauto door middel van het aanbrengen van graffiti. Ook werd graffiti aangebracht op een schutting en een schuur.

O-2565-2009 Aanrijding tussen fietser en automobiliste in Goes
Maandag vond rond 17.15 uur een aanrijding plaats tussen een fietser en een automobiliste op de Fruitlaan in Goes.
De 79-jarige fietser uit Goes negeerde een rood stoplicht en kwam in botsing met een personenauto die werd bestuurd door een 58-jarige vrouw uit 's Gravenpolder.
De 79-jarige hield gekneusde ribben over aan het ongeval.

W-2566-2009 Motorrijder moet rijbewijs inleveren, Middelburg
Een 26-jarige Middelburgse motorrijder moest dinsdag omstreeks 14.45 uur zijn rijbewijs inleveren.
De politie zag de man op de Schroeweg ter hoogte van de Segeerssingel fors optrekken en daarbij een afstand van ongeveer honderd meter afleggen op alleen het achterwiel. In de Vrijlandstraat werd de man staande gehouden en hij moest zijn rijbewijs inleveren.

W-2567-2009 Strandhokje opengebroken, Oostkapelle
Op het strand bij Oostkapelle werd tussen zondagavond en dinsdagmiddag een strandhokje opengebroken.
Uit het hokje werden badkleding, badlakens, een tafel en een windscherm gestolen. De waarde van de gestolen goederen is onbekend.

O-2568-2009 Bromfietsers moeten rijbewijs inleveren, Rilland
Dinsdagochtend moesten twee bromfietsers van 17 en 18 jaar, allebei afkomstig uit Limburg, hun rijbewijs inleveren omdat ze veel te hard reden.
De jongens reden over het fietspad van de N289. Hier geldt een maximumsnelheid van 40 km/h. De jongens reden daar met een, gecorrigeerde, snelheid van 75 km/h.

W-2569-2009 Diefstal personenauto, Nieuw en Sint Joosland
Zondag, 26 juli, werd op de A58, vlak voor het nieuwe viaduct ter hoogte van Nieuw en Sint Joosland een personenauto gestolen.
De auto, een rode BMW 316i met het Duitse kenteken HS QD 611, viel daar stil en was niet meer op gang te krijgen. De eigenaar heeft de auto aan de kant van de weg, in de berm gezet en wilde deze maandag komen ophalen. Toen hij echter de volgende dag terugkwam was de auto verdwenen. De waarde van de auto is onbekend.