Politie Zeeland


---


W-2570-2009 Verkeersongeval in Middelburg
Op de Seissingel in Middelburg vond dinsdag omstreeks 16.00 uur een verkeersongeval plaats, waarbij een 19-jarige bromfietser uit Middelburg gewond raakte.
In een bocht van de Seissingel hield een onbekend gebleven automobilist(e) niet voldoende rechts en kwam daardoor op de weghelft van het tegemoetkomend verkeer, waar op dat moment de bromfietser reed. Om een aanrijding te voorkomen week de bromfietser uit. Hierbij kwam hij ten val en raakte gewond aan zijn enkel en knie. De bromfiets raakte zwaar beschadigd. De automobilist(e), die reed in een blauwe stationwagen, is niet gestopt maar doorgereden.
De politie zoekt getuigen van dit verkeersongeval. Zij worden verzocht contact op te nemen met het politiebureau in Middelburg of te bellen naar 0900-8844.

W-2571-2009 Aanrijding bij Ritthem
Op de Engelandweg bij Ritthem gebeurde dinsdag om 16.30 uur een aanrijding
Een 56-jarige, uit Bad Blankenburg (D) afkomstige, bestuurder van een trekker met oplegger, een zgn. vrachtwagencombinatie, reed over de Engelandweg. Bij de rotonde verleende hij geen voorrang aan een 56-jarige Vlissingse bestuurder van een bestelauto die over de rotonde reed. Er was alleen materiële schade.

W-2572-2009 Aanrijding in Middelburg
Dinsdag om 17.00 uur vond op de Schroeweg in Middelburg een aanrijding plaats.
Een 54-jarige Middelburgse automobilist reed over de Schroeweg komende uit de richting van de A58. Bij het naderen van de rotonde remde hij af in verband met het overige verkeer. Een achter hem rijdende 32-jarige Middelburger had dit te laat in de gaten en er ontstond een aanrijding. De 54-jarige man en twee inzittenden, een 50-jarige vrouw en een 11-jarig meisje, liepen nekklachten op. Ze werden alle die door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefden niet behandeld te worden. Beide auto's raakten beschadigd.

O-2573-2009 Aanrijding in Heinkenszand
Op de Heinkenszandseweg in Heinkenszand liep een 79-jarige fietser uit de gemeente Borsele dinsdag om 14.50 uur een hoofdwond op bij een aanrijding.
De man kwam over de Oudelandseweg gefietst en stak zonder stoppen de Heinkenszandseweg over. Vanuit de richting van Heinkenszand kwam op dat moment een 77-jarige automobilist uit dezelfde gemeente die nog krachtig remde maar een aanrijding niet kon voorkomen. De fietser belandde op de motorkap tegen de voorruit en viel daarna op de grond. Hij had een hoofdwond opgelopen die in het ziekenhuis gehecht moest worden.

O-2574-2009 Twee jongens aangehouden in Goes
Dinsdag rond 14.45 uur werden in de Koepoort in Goes twee Goese jongens van 17 en 14 jaar aangehouden.
De 17-jarige werd aangehouden wegens het dealen van softdrugs aan de 14-jarige. Het was verder nog in het bezit van enkele grammen wiet en in zijn scooter vond de politie een balletjespistool. De jongen heeft van beide afstand gedaan. De 14-jarige werd aangehouden omdat hij in eerste instantie ontkende wiet bij zich te hebben. Bij het fouilleren kwam echter een kleine hoeveelheid tevoorschijn.





Politie Zeeland