Wessanen NV

persbericht www.wessanen.com

Utrecht, 29 juli 2009
Wessanen voornemens arbeidsovereenkomst Veenhof te laten ontbinden

De Raad van Commissarissen van Koninklijke Wessanen nv maakt bekend voornemens te zijn de arbeidsovereenkomst met dhr. Veenhof, die per 24 februari 2009 is afgetreden als CEO van de onderneming, door de rechtbank te laten ontbinden.

Het besluit om een ontbindingsprocedure te starten, is aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders. De Raad van Commissarissen zal daarom in een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders, welke staat gepland voor dinsdag 8 september 2009, aan de aandeelhouders vragen te besluiten de arbeidsovereenkomst met dhr. Veenhof door de rechtbank te laten ontbinden en om de Raad van Commissarissen te machtigen om al datgeen te doen wat de Raad van Commissarissen in dat kader nodig acht.

Koninklijke Wessanen nv zal voorafgaande aan de aandeelhoudersvergadering een notitie met de redenen voor de ontbinding van de arbeidsovereenkomst met dhr. Veenhof op haar website publiceren.

Concerndirectie
Koninklijke Wessanen nv

Bedrijfsprofiel Wessanen
Koninklijke Wessanen nv is een in Nederland gevestigd multinationaal voedingsmiddelenconcern. Wij zijn gespecialiseerd in het sourcen, produceren, vermarkten en distribueren van natuurlijke, biologische voedingsproducten en specialiteiten van hoge kwaliteit, met als belangrijkste afzetmarkten Noord-Amerika en Europa.