Ingezonden persbericht




Persbericht

Pallas Athena benoemt You Get tot implementatiepartner

Samenwerking gericht op langdurige relaties met klanten

Apeldoorn, 30 juli 2009 - Nederlands softwarebedrijf Pallas Athena, marktleider in Business Process Management, heeft You Get benoemd tot implementatiepartner van BPM|one. You Get heeft al enige jaren ervaring met de specifieke aspecten van BPM-implementaties. In korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist in BPM-projecten die het hele gebied van procesanalyse, ontwerp, integratie en implementatie bestrijken.

You Get zal vanaf heden zijn expertise inzetten bij het implementeren van BPM|one. Voor Pallas Athena betekent de samenwerking een uitbreiding van de mogelijkheden die zij klanten kan bieden bij het effectief inzetten van BPM|one. You Get heeft groot vertrouwen in de oplossingen van Pallas Athena en ziet BPM|one als een zeer mooie uitbreiding van het aangeboden productportfolio.

Pallas Athena is met zijn BPM-oplossingen al meer dan 16 jaar actief in de Nederlandse markt. Bekend geworden met Protos, de voorloper van BPM|one, wist Pallas Athena snel een marktleiderspositie te verwerven. BPM|one is een compleet geïntegreerde softwareoplossing waarmee bedrijfsprocessen geanalyseerd, gedocumenteerd, verbeterd en bestuurd kunnen worden.

In de laatste twee jaar heeft Pallas Athena een sterke internationale groei weten te realiseren. Inmiddels heeft het softwarebedrijf naast Nederland vestigingen in Duitsland, België, Groot-Brittanië, de Verenigde Staten, Australië en Curaçao. Dit jaar werd Pallas Athena bovendien door Gartner uitgeroepen tot 'Cool Vendor' in BPM.

"Wij zijn trots op het feit dat een specialist als You Get met onze software projecten gaat uitvoeren. Pallas Athena hecht veel belang aan langdurige relaties met zijn klanten. Om dit te bereiken is het essentieel dat BPM-projecten succesvol worden geïmplementeerd met een duidelijke, bewijsbare toegevoegde waarde", zegt John Jansen, Alliance Manager bij Pallas Athena. "You Get heeft laten zien het hele domein van BPM te beheersen. Wij laten de implementatie van de BPM|one-software bij onze klanten dan ook vol vertrouwen aan You Get over."

Hans van Krevel, oprichter en CEO van You Get: "Met onze 360° Business Services Approach, komen wij bij allerlei klanten over de vloer die op een geïntegreerde manier hun bedrijfsprocessen willen verbeteren. BPM|one van Pallas Athena maakt het mogelijk om ook in complexere omgevingen BPM organisatiebreed te implementeren en versterkt onze kracht bij het realiseren van local/global-oplossingen."

(367 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Pallas Athena

Sinds 1993 is Pallas Athena een toonaangevende leverancier van innovatieve Business Process Management (BPM)-software en -diensten. Meer dan 1.800 tevreden klanten en meer dan 1 miljoen gebruikers zijn te vinden in uiteenlopende typen organisaties in diverse markten. Voor de sectoren zorg, financiële dienstverlening en overheid heeft Pallas Athena standaard BPM-oplossingen ontwikkeld voor veel voorkomende processen. De software en diensten van Pallas Athena worden verkocht in meer dan 30 landen over de hele wereld. Pallas Athena heeft vestigingen in Nederland, Australië, België, Curaçao, Duitsland, Groot-Britannië en de Verenigde Staten. Verder heeft het bedrijf een netwerk opgebouwd van zorgvuldig geselecteerde resellers en partners. Zij beschikken over marktspecifieke kennis en ervaring die van doorslaggevend belang zijn voor klanten. Voor meer informatie: www.pallas-athena.com

Over You Get

Vanaf de oprichting in november 2007 is You Get een groeiende kracht in het veld van de dienstverlening op het gebied van Business Process Management, Business Intelligence en Performance Management. De diensten en oplossingen van You Get zijn gericht op de praktische toepassing en uitvoering van deze expertises.

De medewerkers van You Get zijn deskundig op alle vlakken van deze verschillende disciplines; van organisatie-bewustwording tot procesautomatisering, van procesontdekking tot procesarchitectuur en van strategie tot dashboard. You Get heeft met de zelf ontwikkelde 360° Business Services Approach gezorgd voor een geïntegreerde en gestructureerde benadering van al deze ontwikkelingen.

You Get heeft in zijn korte bestaan een partnernetwerk opgebouwd van zorgvuldig geselecteerde BPM- en BI-bedrijven op het gebied van training, diensten en software. Daarmee levert You Get aan zijn klanten binnen onder andere de overheid, financiën, nuts, zorg en contactcenters alle middelen om zich continu te onderscheiden en te kunnen groeien naar een optimale organisatie. Voor meer informatie: www.you-get.com




Ingezonden persbericht