Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - rijden onder invloed | |

De politie Apeldoorn heeft in de nacht van woensdag op donderdag 30 juli een 45-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.


De politie hield de man tijdens een alcoholcontrole omstreeks 00:50 uur staande op de Laan van Osseveld in Apeldoorn. Hij reed op zijn bromfiets en een blaastest wees uit dat hij onder invloed van alcohol was. De man is hierop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage van 0,9 promille blies. Tevens kon de man geen geldig rijbewijs tonen. Er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt en met een boete en een rijverbod is de man weer heengezonden.

|     |Apeldoorn - man aangehouden voor winkeldiefstal           |

De politie heeft op woensdag 29 juli een 36-jarige man op de Beekstraat in Apeldoorn aangehouden voor winkeldiefstal. De man bleek veelpleger te zijn en is ingesloten voor nader onderzoek.


De politie kreeg omstreeks 17:55 uur de melding van de diefstal. De man had bij een supermarkt aan de Deventerstraat in Apeldoorn een aantal versnaperingen en alcoholische drank meegenomen zonder deze te betalen. Het winkelpersoneel alarmeerde de politie. Naar aanleiding van het signalement kon de politie de man even later op de Beekstraat aanhouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Aangezien de man een 36-jarige veelpleger zonder vaste woon- of verblijfplaats is, is hij ingesloten voor nader onderzoek. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(



---- --