Amra inkten voor de moderne vellen-offset drukkerij


VARSSEVELD, 20090730 -- AMRA AG Zwitserland producent van inkten voor de moderne vellen-offstedrukkerij levert nu in de Benelux via AMRA-INKS BENELUX. Amra produceert in Zwitserland al meer dan 75 jaar een scala aan drukinkten en bijbehorende producten, die in elke moderne vellenoffset-drukkerij te vinden zijn.

AMRA AG Zwitserland producent van inkten voor de moderne vellen-offstedrukkerij levert nu in de Benelux via AMRA-INKS BENELUX. Amra produceert in Zwitserland al meer dan 75 jaar een scala aan drukinkten en bijbehorende producten, die in elke moderne vellenoffset-drukkerij te vinden zijn.

Tevens worden er speciale producten voor de grafische industrie (o.a. inkten voor de Cortina pers) geproduceerd.

Het productassortiment bestaat uit de hieronder genoemde categorieën.
- Vellenoffset-inkten
- Fullcolour en PMS inkten
- Vernissen
- Speciale inkten
- Vochtmiddeladditieven
- Hulpmiddelen


AMRA Waterline
Met de pers chemicaliën van AMRA Waterline heeft het bedrijf alle kennis in huis voor een optimaal drukproces. Inkt en vochtwater zijn door deze combinatie perfect op elkaar afgestemd zodat de klant niet voor verrassingen komt te staan. Naast deze producten produceert AMRA Waterline ook wasmiddelen, speciale reinigers en silicone emulsie.

Het complete overzicht van alle producten inclusief verdere technische informatie is te vinden op de website (www.amra-inks.nl) of door een mail te sturen naar info@amra-inks.nl





Ingezonden persbericht