T-Mobile lanceert nieuw Android(TM) toestel: de T-Mobile G2 Touch.

30/07/2009 11:26

T-Mobile

- T-Mobile G2 Touch exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile in het zwart.

- Razendsnel internet en direct toegang tot Google Search(TM), Google Maps(TM), Gmail(TM) en Android Market(TM).

- Stijlvol design met volledig Touch Screen.

- T-Mobile G2 Touch is al verkrijgbaar vanaf 0 euro.

Volgende week introduceert T-Mobile de G2 Touch in het zwart. Dit nieuwe en stijlvolle toestel is wederom voorzien van het innovatieve Androidbesturingssysteem(TM). Het toestel biedt supersnel toegang tot mobiel breedband internet en is voorzien van een volledig touch screen. Opvallend aan het toestel is de mogelijkheid om het startscherm vrijwel geheel te personaliseren aan de hand van je favoriete applicaties en widgets. Het toestel is bij T-Mobile verkrijgbaar vanaf 0 euro.

Peter Haug, Directeur Consumenten Marketing bij T-Mobile: 'We zijn natuurlijk heel trots dat we nu ook de T-Mobile G2 Touch op de Nederlandse markt kunnen introduceren. De T-Mobile G1 is door het QWERTY toetsenbord een perfecte internettelefoon. Ook de

T-Mobile G2 Touch is een combinatie van supersnel internet en een mooi en stijlvol design. Het toestel biedt nog sneller toegang tot mobiel breedband internet via HSDPA en Wi-Fi en is gemakkelijk te bedienen via het touch screen en trackball. Populaire websites als Facebook, Twitter, Flickr en YouTube(TM) zijn nu nog gemakkelijker bij te houden.'

Mogelijkheden T-Mobile G2 Touch

De T-Mobile G2 Touch is nog geavanceerder dan de G1. Zo beschikt het toestel over de laatste versie van Android 1.5 besturingssoftware en geeft toegang tot meer dan 3.000 applicaties die gratis beschikbaar zijn via Android Market(TM). De zeven gebruiksvriendelijke startschermen kunnen naar eigen smaak worden ingericht, voorzien van de favoriete websites, spelletjes, foto's en eigen sociale netwerken van de gebruiker. Andere functies zijn HSDPA met snelheden tot 7,2 Mbit/s, een geïntegreerde GPS-kompas en een 5.0 megapixel camera met autofocus. De T-Mobile G2 Touch ondersteunt naast Google Mail(TM) ook andere e-maildiensten als Microsoft(R) Exchange Server en POP/IMAP. Het nieuwste Android toestel heeft een intern geheugen van 512 MB. De T-Mobile G2 Touch is er al voor EURO 0,- in combinatie met een tweejarig Relax 150-abonnement inclusief web'n'walk standaard.

Google, Google Search, Google Mail, Google Maps, het Google Logo, YouTube, en

Android Market zijn trademarks van Google Inc. TeleAtlas(R) Map Data (C)2009.

Over T-Mobile in Nederland

T-Mobile had in 2008 een jaaromzet van 1,806 miljard euro. T Mobile bedient meer dan 5,235 miljoen klanten in Nederland (per 1 april 2009). T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. In Nederland beschikt T Mobile over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een uitgebreid netwerk van HotSpot locaties, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding. T Mobile Netherlands BV is onderdeel van Deutsche Telekom AG, een van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

http://www.t-mobile.nl