Gemeente Roermond

Parkeergarage Kazerneplein vanaf 1 augustus open!

Ingang parkeergarage Kazerneplein Vanaf zaterdag 1 augustus 2009 is het mogelijk gebruik te maken van de nieuwe gemeentelijke parkeergarage Kazerneplein in Roermond, bereikbaar via de Maashaven. In deze moderne parkeergarage zijn voor de bezoekers van Roermond 401 parkeerplaatsen beschikbaar.

Via de Ernst Casimirpassage en de stijgpunten Kazerneplein en Pastoorswal kan men gemakkelijk en comfortabel met trappen, roltrappen en een lift het Kazerneplein, het DOC en de Roermondse binnenstad bereiken.

* Kijk op www.parkeren.roermond.nl voor nadere informatie over onder meer openingstijden en tarieven van de parkeergarage Kazerneplein en andere parkeergelegenheden.

De parkeergarage (Maashaven 144, 6041 TB Roermond) is onderdeel van het project Kazernevoorterrein, een initiatief van Casimir Vastgoed BV. De bouw van dit complex met woningen, kantoren, een bioscoop, leisure en horeca, naar een ontwerp van Dam & Partners uit Amsterdam, begon in de zomer van 2006. De oplevering vond onlangs plaats. Diverse ondernemers hebben inmiddels de deuren van hun vestiging geopend en de eerste bewoners zullen na de zomer hun intrek in de appartementen nemen.

De Ernst Casimirpassage en de stijgpunten Pastoorswal zijn gerealiseerd door de gemeente Roermond en kwamen mede tot stand met financiële steun van het Europees Fonds voor regionale ontwikkeling.

Op donderdag 3 september a.s. is de officiële ingebruikname van het complex Kazernevoorterrein, de Ernst Casimirpassage en de stijgpunten voorzien met een officieel programma en tal van activiteiten op het nieuwe Kazerneplein.

* www.parkeren.roermond.nl

Eerste publicatiedatum: 31-07-2009 Bijgewerkt: 31-07-2009