Politie Flevoland

Verdachte aangehouden in zaak dode vrouw Zeewolde

Zeewolde, 31-07-2009 o Dinsdagmiddag is een inwoner uit Soesterberg aangehouden als verdachte van betrokkenheid bij de dood van een 48-jarige vrouw uit eveneens uit Soesterberg.
Het stoffelijk overschot van de vrouw werd op 4 juli in een caravan op een camping in Zeewolde onder verdachte omstandigheden aangetroffen. De man werd door het rechercheteam gearresteerd in de provincie Zuid-Holland. Hij is inmiddels overgebracht naar een politiebureau in Flevoland, ingesloten en in verzekering gesteld. Hij wordt vrijdag voorgeleid voor de Rechter Commissaris.

De eerder verschenen persberichten in deze zaak:

14072009Zeewolde

Stoffelijk overschot is 48-jarige vrouw

Het stoffelijk overschot dat op zaterdag 4 juli 2009 in een caravan op een camping aan de Wielseweg werd aangetroffen is van een vrouw. Uit het eerste onderzoek van de politie is gebleken dat het gaat om het lichaam van een 48-jarige vrouw uit Soesterberg. Het eerder geformeerde rechercheteam heeft de zaak in onderzoek.

04072009 Zeewolde

Stoffelijk overschot aangetroffen in caravan

Zaterdagavond heeft de politie in een caravan op een camping aan de Wielseweg een stoffelijk overschot aangetroffen waarvan de doodsoorzaak onbekend is. De politie verricht ter plaatse een uitgebreid onderzoek. Een onderzoek door het Nederlands Forensisch Instituut zal in de komende week mogelijk meer duidelijkheid geven. Er is een onderzoeksteam van 18 rechercheurs samengesteld dat het voorval onderzoekt.