Politie Noord- en Oost Gelderland

Twello - ongeluk met overbeladen combinatie


Op vrijdag 31 juli vond er op de A1 onder Twello een ongeval plaats toen 27-jarige man uit Deventer de controle over zijn combinatie verloor. Het verkeer heeft de nodige hinder van het ongeval ondervonden.


De man reed omstreeks 11.35 uur met een auto met daarachter een aanhanger waarop een auto geplaatst was over de snelweg richting Apeldoorn. Op een gegeven moment begon de combinatie te slingeren en sloeg de aanhangwagen over de kop. Door het ongeval raakten de drie rijstroken tijdelijk geblokkeerd en ontstond er een aanzienlijke file.


Uit onderzoek bleek dat de combinatie zwaar overbeladen was en dat de bestuurder geen rijbewijs had voor het besturen van een dergelijke combinatie. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eefde - onderuit door roofvogel


Een 32-jarige motorrijder is vrijdag 31 juli met zijn motor onderuit gegaan toen hij op de Lochemseweg in Epse een roofvogel wilde ontwijken. De man liep een schaafwond op.


De aanrijding gebeurde omstreeks 12.30 uur toen de man een roofvogel vlak voor z'n motor kreeg. Hij probeerde het dier te ontwijken en kwam daarbij ten val. Met een lichte verwonding kon hij zijn weg vervolgen.


Einde berichten


-----------------------



---- --