Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
5 december 2009

Lustrum NLOA op vrijdag 31 juli & zaterdag 1 augustus 2009

2009 wordt een speciaal jaar voor Nederweert Live Open Air ... NLOA viert dan haar 5-jarig jubileum! En het is super te constateren dat NLOA inmiddels een van de grootste gratis popfestivals van Limburg is, waar jong en oud kunnen genieten van puike muziek en gezelligheid.

De 5e editie van Nederweert Live Open Air vindt plaats op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus 2009, het weekend waarop de Bouwvak begint. De organisatie is intussen druk bezig om tijdens het lustrum met een sterk programma te komen dat garant staat voor veel bezoekers. Zijn er suggesties? Laat het ons weten via info@nederweertliveopenair.nl welke band jij vindt dat moet spelen. In de loop van 2009 lanceren we een vernieuwde website.

NLOA zoekt partners
Om het festival mogelijk te maken en om het gratis te houden zoekt de organisatie partners/bedrijven die hierin een (financieel) steentje willen bijdragen. Steun dit unieke Nederweerter evenement. Hiermee geeft u niet alleen het festival een impuls, maar het biedt uw organisatie - afhankelijk van het gekozen sponsorpakket - ook de mogelijkheid zich te positioneren voor een groot publiek. We hebben een aantal sponsorpakketten waaruit u kunt kiezen. Vraag naar de mogelijkheden: info@nederweertliveopenair.nl.