Ingezonden persbericht



---



Maarn, 31 juli 2009

PERSBERICHT

Online verkopen F1 merchandise breken alle records.

Schumi's aangekondigde rentree veroorzaakt een ware stormloop op Ferrari- Schumacher artikelen.

De aankondiging dat Michael Schumacher, de meest succesvolle Formule 1 coureur, zal terugkeren als tijdelijke vervanger van de gewonde coureur Felipe Massa, heeft gezorgd voor een ware stormloop op de Formule 1 webshops van 4Net E-commerce, waaronder GPudate.nl en Formule1.nl

"Na de officiële bevestiging van Ferrari, gevolgd door een bericht op de website van Schumacher zelf, breken de online verkopen van Ferrari accessoires alle records", meldt Richard Renes, directeur van 4Net E-commerce, "De Schumacher merchandise is niet aan te slepen. " Met de webshops van onder andere GPupdate.nl en Formule1.nl is 4Net E-commerce een van de grootste online aanbieders van F1 accessoires.
De webshops zijn gemaakt in de 4Net filosofie, waarbij 4Net een volledig partnership aangaat met de klant. Dit betekent dat zij niet alleen de webshop bouwen, maar ook zorg dragen voor de volledige fullfilment. Dit houdt in dat 4Net ook verantwoordelijk is voor de zogenaamde `achterkant' van de website. Van het verwerken van de order, bijhouden van het voorraadbeheer tot verzendklaar maken van het product.





"De piek in verkoop leidt tot grote drukte, maar tot nu toe kunnen wij de vraag nog goed aan. Doordat wij onderdeel zijn van 4Net groep en de webhosting ook bij ons plaats vindt, konden wij snel capaciteit bij plaatsen om de websites in de lucht te houden. Ondanks de run op Schumacher artikelen, garanderen wij nog steeds dat de bestelde goederen binnen 24 uur de magazijnen verlaten', aldus Richard Renes.

Schumacher fans kunnen dus gerust zijn: de bestelde artikelen komen ruim op tijd aan, nu de rentree van Schumacher in de Formule 1 plaats gaat vinden op 23 augustus tijdens de GP in Valencia.

Over 4Net: 4net werd in 2002 opgericht. Het full service e-commercebedrijf bestaat uit drie divisies en biedt diensten aan op het gebied van e-commerce, fulfillment, webapplicaties, strategie en marketing. Naast 4net E-commerce, maken ook 4net Internet Solutions en 4net Licensing onderdeel uit van de 4net groep. Een ervaren team van medewerkers bedient klanten als JVC, Quick, Sanoma Men's Magazines, Pip Studio, Canal Digital, PSV en de KNVB.

EINDE PERSBERICHT