Ingezonden persbericht



---


Gezellig drukke 3e Kamper Ui(t)dag

KAMPEN- 31 juli 2009
Tijdens de muzikale 3e Kamper Ui(t)dag was het gezellig druk. Ondanks de zeer plotselinge buien die over Kampen kwamen was de stad weer vol met bezoekers, toeristen en koopjesjagers. Zij konden onder andere genieten van de optredens bij Radio IJsselmond op de Plantage of snuffelen tussen de boeken op de boekenmarkt.

Radio IJsselmond heeft met optredens van vele verschillende artiesten de Plantage een zeer gezellige sfeer gegeven. Bezoekers konden genietend van het zonnetje op één van de terrassen bij de Plantage kijken naar de artiesten die optraden op het grote podium van Radio IJsselmond. Tussen de optredens door kon men luisteren naar de uitzending van de omroep met veel muziek van deze tijd.

De braderie trok deze Kamper Ui(t)dag ook weer vele bezoekers. Af en toe moesten de kooplieden hun spullen goed inpakken voor de plotselinge regenbuien die over Kampen kwamen, maar dat hield ze niet tegen om er weer een leuke dag van te maken en vele producten te verkopen. Vele leesfanaten konden deze dag weer heerlijk struinen over de boekenmarkt, op zoek naar dat ene bijzondere boek.

De avond met muzikale gezelligheid op de Plantage verliep zonder enige strubbelingen.

Al met al: muziek, een grote diversiteit aan kramen die voor een deel bemand werd door de eigen middenstand en gezellige volle terrassen zijn de ingrediënten geweest voor een geslaagde 3e Kamper Ui(t)dag.

Vooruitblik op de 4e en laatste Kamper Ui(t)dag
Volgende week, donderdag 6 augustus, is alweer de laatste Kamper Ui(t)dag van 2009. Deze dag zal in het teken staan van de kunstmarkt en het Kamper Orgelpad. Bezoekers kunnen weer genieten van prachtige kunstwerken en de mooie klanken uit de orgels van Kampen. Rond het Van Heutszplein en verder over de Oudestraat vindt u kramen met de meest uiteenlopende vormen van kunst. Natuurlijk is er ook weer de vertrouwde braderie.

In de middag en 's avonds vanaf 20:00 uur barst het van muzikaliteit op de diverse podia in de binnenstad. Op ieder podium zal een band live muziek ten gehore brengen.

Voor het actuele overzicht van de Kamper Ui(t)dagen kunt u kijken op www.steck.nl.



Ingezonden persbericht