Fotowedstrijd over Canal Parade op AmsterdamBeeld.nl


AmsterdamBeeld.nl steunt de Canal Parade als fenomeen

AMSTERDAM, 20090731 -- De jongste fotokrant op internet AmsterdamBeeld.nl organiseert een fotowedstrijd over de Canal Parade 2009. Wie maakt de mooiste foto van de tocht over het water op de Prinsengracht en de Amstel.

De Canal Parade is voor Amsterdam en de emancipatie van sexualiteit heel belangrijk. Jaarlijks komen 500 duizend mensen kijken naar Amsterdams eigen carnaval op het water. De stad Amsterdam herbergt vanaf het begin van de week vele toeristen uit het buitenland die op dit evenement zijn afgekomen en de stad uitgebreid bezoeken.

AmsterdamBeeld.nl nodigt iedereen uit om zijn of haar beste foto in te sturen naar fotocanalparade@gmail.com voor zondag 12.00 uur. Uit de inzendingen worden de drie mooiste foto's gekozen. De Amsterdamse ondernemers Fotovak Engel, Studio Heno en Kantoorboekhandel Van der Heijde hebben ieder een prijs ter beschikking gesteld. Net als tabakszaak Tito Tabak met  1/5 staatsloten als troostprijzen en Studio 2 op de Bloemenmarkt koffie met de beste appelgebak van de stad. Iedereen kan meedoen (behalve de fotografen van AmsterdamBeeld.nl) 

De fotowedstrijd is spontaan georganiseerd om de Canal Parade als fenomeen te ondersteunen. Want vroeger werden met name de homo's en transsexuelen gediscrimineerd in o.a de Jordaan. Nu loopt dezelfde Jordaan uit en staat aan de waterkant en kijkt de ogen uit, mee dansend op de muziek van Doris Day: Que sera, sera...

De beste foto van de Canal Parade 2009 stuur je voor zondag 12.00 uur op naar 

fotocanalparade@gmail.com

De prijswinnende foto's staan zondag op AmsterdamBeeld.nl. 


Veel succes!


AmsterdamBeeld.nl is 1 juli j.l opgericht als fotokrant over Amsterdam & Omstreken. Van Zandvoort tot Hilversum, van Zaanstad tot Schiphol. Dagelijks worden nieuwsfoto's en features van de stad en omgeving op de fotokrant gezet. Vanaf de start van de website AmsterdamBeeld.nl is de belangstelling van bezoekers uit binnen- en buitenland enorm.

AmsterdamBeeld.nl: Met een kijk op de stad en haar inwoners!


AmsterdamBeeld.nl
twitter.com/amsterdambeeld
www.amsterdambeeld.nl





Ingezonden persbericht