Nederlandse Omroep Stichting (NOS)


Start voetbalseizoen Eredivisie en Studio Voetbal bij de NOS

Op vrijdag 31 juli is de aftrap van het nieuwe Eredivisie seizoen bij de NOS met een samenvatting van de wedstrijd sc Heerenveen-Roda JC. De samenvatting van de wedstrijd is te zien in het late Sportjournaal op Nederland 3, gepresenteerd door Henry Schut. In NOS Studio Sport op zaterdagavond volgen de samenvattingen van de overige wedstrijden vanaf ongeveer 22.30 uur. Vanaf zondagavond 2 augustus weer ouderwets NOS Studio Sport met vanaf 19.00 uur ook weer volop aandacht voor voetbal. Tom Egbers presenteert het voetbalprogramma op zondag.

Vrijdagavond: NOS Sportjournaal
Rond 22.30-22.55 uur, Nederland 3. Regulier Sportjournaal met daarin samenvattingen Eredivisie. Presentator: Henry Schut

Zaterdagavond: NOS Studio Sport
Van 22.00-23.00 uur, Nederland 3 met vanaf 22.30 uur samenvattingen Eredivisie. Presentator: Toine van Peperstraten

Zondagavond: NOS Studio Sport
Van 18.10-20.00 uur, Nederland 1 met vanaf 19.00 uur samenvattingen Eredivisie. Presentator: Tom Egbers

Start nieuw seizoen NOS Studio Voetbal
Het toonaangevende voetbalprogramma van de Nederlandse televisie gaat op zondag 2 augustus weer van start. De presentatie van NOS Studio Voetbal blijft in de vertrouwde handen van Jack van Gelder. Voetbalkenner Hugo Borst keert terug als vaste gast aan tafel met iedere week afwisselend een duo uit de groep analytici Ronald Waterreus, Jan en Youri Mulder. De tafel met Jack, Hugo en een analist wordt gecomplementeerd met twee voetbalgasten uit de actualiteit. Nieuw dit seizoen is dat in het programma een wekelijkse overzicht van het weekend wordt besproken.

Zondagavond NOS Studio Voetbal

Rond 22.45-23.40 uur, Nederland 1. Presentatie: Jack van Gelder.

--- einde persbericht ---