Deelgemeente Charlois Rotterdam

Feest op het podium in Pendrecht!

De campagne Pendrecht is goed bezig! is alweer twee maanden op weg. Waar het in juni allemaal ging om de speeltuinen, draaide het in de maand juli om Martin Makoma. Hij wilde de kinderen in Pendrecht leren dansen.

En dat is gelukt! Martin heeft vijftien kinderen leren dansen! En dit wordt op vrijdag 31 juli gevierd met vele optredens op het podium in de vijver bij Plein 1953. Ook wordt om 19.30 uur het podium officieel voor de eerste keer in gebruik genomen door dagelijks bestuurder Ed Goverde.

Uiteraard laat Martin met de kinderen deze avond zien wat zij allemaal hebben geleerd. Maar ook zijn er optredens van de Pendrecht Hot Brassband, de Pendrechtse vertegenwoordiging voor het Zomercarnaval (met de enige echte Kimberley Marlin) en nog vele, vele andere artiesten.

Kom dus vooral even kijken! Je hoeft je niet van tevoren in te schrijven en de toegang is gratis. Graag tot ziens dus, op vrijdag 31 juli, podium Plein 1953 in Pendrecht.

Pendrecht is goed bezig! is een campagne die, in opdracht van Deelgemeente Charlois en Woonstad Rotterdam, is ontwikkeld door reclamebureau Het Stormt.