Politie Hollands Midden

Datum: 31 juli 2009

Lisse Getuigen van verkeersconflict gezocht De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersconflict op woensdag 29 juli. Getuigen worden verzocht zich te melden via 0900 - 8844. Een 53-jarige automobilist uit Lisse reed om 17.00 uur in de richting van het centrum toen vanuit de wijk Ter Beek een scooterrijder plotseling de weg opschoot. De Lisser schrok, toeterde en moest afremmen en uitwijken voor de scooter. De scooterrijder stelde zich hierna agressief op naar de bestuurder, schold hem uit en bleef naast hem rijden. Op enig moment probeerde hij de deur van de auto te openen en sloeg vervolgens op het raam toen dat niet lukte. De scooterrijder bleef de automobilist volgen richting het centrum en de Ruishoornlaan. De scooterrijder sloeg uiteindelijk af in de richting van de Grevelingenstraat. De politie stelt een onderzoek in het wil graag personen

Leiden Aanhouding na belediging en bedreiging De politie heeft vrijdag 31 juli om 02.00 uur een 19-jarige Leidenaar aangehouden na het beledigen en bedreigen van agenten. De Leidenaar beledigde een politiebiker toen deze over de Steenstraat fietste. De Leidenaar en twee vrienden gedroegen zich vervelend toen ze door de agent werden aangesproken. Hij werd kort daarop aangehouden door agenten die hij vervolgens uitschold en bedreigde. De twee vrienden bemoeiden zich even met de aanhouding, maar werden op afstand gehouden.

Leiden Aanhoudingen na vechtpartij De politie heeft vrijdag 31 juli rond 03.30 uur vijf jongemannen van tussen de 19 en 24 jaar uit Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Vlaardingen aangehouden nadat ze met elkaar in gevecht waren geraakt. De politie kreeg de melding dat een groep personen op het Noordeinde met elkaar vocht. Ter plaatse bleek dat het twee groepen vrienden betrof. Twee van hen zouden in een café met een laserlampje in de ogen van de anderen hebben geschenen. Hierop ontstond een ruzie wat buiten uitmondde in de vechtpartij. De politie heeft hen allemaal aangehouden voor verder onderzoek.

Voorschoten Aanhoudingen na openlijk geweld tegen goederen De politie heeft vrijdag 31 juli even voor 01.30 uur een 17-jarige Aalsmeerder en een 18-jarige Amsterdammer aangehouden op verdenking van openlijke geweld tegen goederen. De politie kreeg de melding dat twee jongens op het station in Voorschoten ruiten aan het ingooien waren. Ter plaatse zagen agenten dat de Amsterdammer nog met een steen in de hand stond. De twee hadden ruiten ingegooid tegenover het perron en een ruit boven de fietsenstalling.

--- einde berichten ---
---

Postbus 4240 Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459391 Fax 071 - 5459305

---- --