Politie Limburg-Noord

Beelden van overvaller drogisterij Roermond te zien bij regionale omroep


Datum: 31-07-2009
Tijd bericht: 12:28
Plaats: Roermond
De politie hoopt, met het laten zien van de beelden van een verdachte, een overval op te lossen. Het gaat hier om de beelden van een overval welke plaats vond op een drogisterij aan de Hamstraat op maandag 13 juli j.l. rond 13.30 uur. Deze beelden zullen te zien zijn tijdens de uitzending van de regionale omroep Vox.

Vox zal tijdens hun uitzending een speciaal item wijden aan deze overval. Omdat het hier gaat om een opsporingsbericht heeft de politie een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met deze omroep.

Inmiddels staan de beelden van de overvaller ook op de site van de politie Limburg-Noord, op buurtlink in Roermond en op twitter. Met het laten zien van de beelden van deze overvaller bij de regionale omroep Vox hoopt de politie een zo groot mogelijk publiek te bereiken in Roermond en omgeving. De regionale omroep zal zaterdag en zondag het item uitzenden vanaf 9 uur in de ochtend tot zondag avond. De uitzending wordt doorlopend herhaald en is tevens te zien op www.youtube.com/omroepvox. Mocht deze zaak, na deze uitzending, nog niet opgelost worden dan zal deze overval in de uitzending van Opsporing Verzocht te zien zijn op 18 augustus aanstaande.

De politie vraagt eventuele getuigen, of mensen die meer informatie kunnen geven over deze overval, contact op te nemen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Tevens kunnen mensen hun tip mailen naar: opsporingsberichten@limburg-noord.politie.nl.