Politie Zeeland


---


Z-2596-2009 Auto gestolen in Terneuzen
Tussen gisteravond 21.30 uur en vanmorgen 07.30 uur werd een auto gestolen van zijn parkeerplaats aan de Kazernestraat in Terneuzen.
Het betreft een Opel Kadett in de kleur blauw. Hij is voorzien van het kenteken ZV-77-XH.

O-2597-2009 Aanhangers weg in Zuid Beveland
In 's-Gravenpolder en Schore zijn gisteren twee aanhangers weggenomen.
In 's-Gravenpolder stond er één geparkeerd in de Magnoliastraat. Tussen 22.00 uur gisteravond en 06.30 uur vanmorgen is deze weggenomen. In Schore is er één weggehaald vanaf zijn plekje aan de Zandweg. Dit gebeurde tussen 11.00 en 17.45 uur gisteren overdag.

Z-2598-2009 Inbraken in de Vlietstraat
In Terneuzen zijn vannacht in de Vlietstraat twee inbraken gepleegd.
Beide betroffen bedrijfsinbraken. Van beide bedrijven werd de toegang verbroken. Uit het ene bedrijf is een klein geldbedrag van vermoedelijk enkele tientjes weggenomen. Bij het andere bedrijf werden enkele honderden euro's buitgemaakt. De inbraken werden vanmorgen door medewerkers ontdekt.
Ook in een bedrijfspand in de Schoolstraat in Teneuzen werd vannacht ingebroken. Deze inbraak vond plaats tussen 12.15 uur gistermiddag en 08.30 uur vanmorgen. Ook hier werd geld (enkele honderden euro's) weggenomen.

O-2599-2009 Winkeldief steelt dure tijdschriften
Een 55-jarige man uit Heinkenszand is vanmorgen omstreeks 08.15 uur aangehouden door de Zeeuwse politie.
Op dit vroege tijdstip had de man al kans gezien twor de Zeeuwse politie.
Op dit vroege tijdstip had de man al kans gezien twee tijdschriften weg te nemen uit de Jumbo in Goes. Helaas voor hem werd hij betrapt en werd de politie erbij geroepen. De tijdschriften hadden een waarde van E 4,10. Door de bekeuring die de man nu krijgt moet hij wel wat meer betalen, hij kreeg een transactie van E 140,-. Tijdens zijn verhoor bekende hij nog een eerdere diefstal van tijdschriften. Deze heeft de man alsnog afgerekend.





Politie Zeeland