Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Maarsbergen, Diemen 31 juli 2009

INTERNATIONAL CARD SERVICES OFFICIAL PARTNER EREDIVISIE

International Card Services BV (ICS) is met ingang van het voetbalseizoen 2009 - 2010 Official Partner van de Eredivisie. ICS, de grootste creditcarduitgever van de Benelux, en Eredivisie CV (ECV) hebben daarover een overeenkomst bereikt voor een periode van minimaal twee jaar.

Arthur Smolders, Algemeen Directeur van ICS: "Wij zijn trots onze naam te verbinden aan de grootste Nederlandse voetbalcompetitie. Dit evenement biedt een uitstekend platform om ons merk op een onderscheidende manier te presenteren. De topprestaties in Eredivisie voetbal staan voor ons gelijk aan het leveren van topkwaliteit aan onze Card-houders. Daarmee verwachten wij een zeer succesvolle samenwerking voor alle partijen. Bovendien introduceren we tijdens het speelseizoen een unieke Visa en MasterCard Eredivisie creditcard met interessante voordelen voor alle voetballiefhebbers."

Alex Tielbeke, directeur ECV: "Dat de Eredivisie ook in tijden van economische tegenwind in staat is sterke partners als ICS aan zich te binden bewijst andermaal de reputatie van de Eredivisie als aantrekkelijk en effectief marketingplatform. Een partnership tussen een landelijk podium als de Eredivisie en de nationale marktleider in het uitgeven van creditcards biedt een scala aan mogelijkheden voor intensieve samenwerking. Wij kijken er zeer naar uit om daar samen op succesvolle wijze vorm aan te geven."

Eredivisie
Sinds 1956 zijn de sterkste clubs van Nederland verenigd in één competitie: de Eredivisie. Al ruim een halve eeuw staat de Eredivisie voor topvoetbal in Nederland. Deze bakermat van het nationale voetbal heeft wereldwijd een reputatie opgebouwd van spannend, vernieuwend en creatief voetbal. Gevoed door de sterke Nederlandse voetbalcultuur staat de Eredivisie bovendien tot ver over de landsgrenzen bekend als ideale broedplaats voor voetbaltalent. Direct of indirect is de Eredivisie dan ook hofleverancier van de vaderlandse voetbaltrots Oranje. Door talenten de kans te geven zich te ontwikkelen in een aantrekkelijke en spannende competitie wordt zodoende een stevig fundament gelegd onder het Nederlands Elftal, dat al jaren tot de wereldtop behoort. De achttien Eredivisie Clubs hebben zich verenigd in de overkoepelende organisatie Eredivisie CV. Oorspronkelijk, sinds 1997, was dit een Naamloze Vennootschap. Eind 2004 hebben de clubs ervoor gekozen de rechtsvorm om te zetten in een Commanditaire Vennootschap: Eredivisie CV (ECV). Het doel van de vennootschap is onder andere het optimaliseren van de commerciële exploitatie van de mediarechten en sponsorrechten ten behoeve van én namens de achttien Eredivisieclubs. De Eredivisie CV tracht namens de clubs zoveel mogelijk Nederlanders te verbinden met de Eredivisie, de hoogste voetbalcompetitie van Nederland. Door gebruik te maken van een gezonde exploitatie wordt getracht op sportief vlak een hoogwaardige en aantrekkelijke competitie te hebben én houden in Nederland, om zo maximale aansluiting te behouden met buitenlandse competities.

International Card Services
International Card Services BV (ICS) is de creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. ICS verzorgt al ruim 20 jaar de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards. De bekendste door ICS uitgegeven creditcards zijn de Visa World Card, ANWB Visa en MasterCard en de Bijenkorf Card. Daarnaast biedt het bedrijf haar klanten ook andere financiële diensten aan, zoals verschillende verzekeringen en een doorlopend krediet. Card-houders van ICS kunnen rekenen op vele unieke extra's en de ITO gecertificeerde Servicedesk van ICS staat 24 uur per dag, 7 dagen per week ter beschikking aan haar klanten.


---