Please Payroll nieuwe shirtsponsor VVV-Venlo

31/07/2009 15:38

Please Holding B.V.

Please Payroll en Eredivisieclub VVV-Venlo hebben hun handtekening gezet onder een sponsorcontract dat is ingegaan vanaf seizoen 2009-2010.

Algemeen directeur Edwin Prijden is zeer verheugd met de toetreding als nieuwe shirtsponsor van VVV-Venlo. " Payrolling is een steeds bekender begrip aan het worden in het Nederlandse bedrijfsleven. Juist daarom is het voor ons van belang dat de reikwijdte en exposure van een sponsorcontract zo groot mogelijk is. Gezien het feit dat voetbal binnen Nederland nog steeds volkssport nr. 1 is, hebben we er bewust voor gekozen om een voetbalclub te sponsoren in de Eredivisie."

"VVV-Venlo is een enorm ambitieuze club met echte ondernemersspirit. Dit had afgelopen jaar een promotie naar de Eredivisie tot gevolg. Deze promotie heeft VVV-Venlo landelijk op de kaart gezet en biedt kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst. Als landelijke payrollorganisatie hebben wij de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en de insteek om deze groei ook in de komende jaren te continueren, maakt dat de ambitieniveaus van beide organisaties naadloos op elkaar aansluiten. Ook de overeenkomst in mentaliteit en de gunstige geografische ligging zorgt ervoor dat VVV-Venlo voor ons een perfect platform is om onze naam landelijk onder de aandacht te brengen."

'Uitstekende klik'

Ook VVV-Venlo is zeer enthousiast over de nieuwe samenwerking."Wij zijn er met Please Payroll in geslaagd naast onze basishoofdsponsor Seacon Logistics een shirtsponsor aan ons te binden die VVV-Venlo ziet als een club met een belangrijke regionale en zeker ook landelijke uitstraling. Er was meteen een uitstekende klik met de mensen van Please Payroll die erg enthousiast zijn over datgene wat VVV-Venlo te bieden heeft. Professionaliteit, ambitie en een nauwe samenwerking maken de overeenkomst zeker tot een succes. Laat dit nu ook de sleutelwoorden zijn die passen bij de uitstraling van VVV-Venlo. We zijn enorm blij met deze mooie overeenkomst die ons mede in staat stelt onze commerciële doelstellingen te verwezenlijken", aldus Marco Bogers, directeur commerciële / algemene zaken van VVV-Venlo.

Please Payroll is een landelijk opererende payrollorganisatie en behoort met circa 3000 medewerkers tot de grotere payrollers van ons land.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.please.nl