Warchild


Collega's uit het veld in Nederland dankzij sponsors
4 augustus 2009 - International Programmes Meeting War Child Eind juni is een groot deel van onze 'veld collega's' een week in Nederland geweest. Tijdens de jaarlijks terugkerende 'International Programmes Meeting' ontmoetten War Child medewerkers uit Oeganda, Colombia, DR Congo, Afghanistan, het Midden Oosten, Sierra Leone, Soedan en medewerkers van het hoofkantoor elkaar en werden er ervaringen uitgewisseld. Dit jaar is er onder andere gesproken over de ontwikkeling van nieuwe trainingsmodules voor kinderen en jeugd in onze programma's.

StayOkay
Zonder de hulp van sponsoren is het vanwege ons lage kosten beleid niet mogelijk deze week voor veldmedewerkers te organiseren. Graag willen wij dan ook StayOkay Amsterdam Zeeburg bedanken voor het beschikbaar stellen van hun vergaderfaciliteiten.

The Silent Army
Naast alle vergaderingen was er natuurlijk ook tijd voor afleiding. Op een van de avonden hebben alle War Child collega's, zowel uit het veld als van het hoofdkantoor, met elkaar gegeten en daarna gekeken naar de film `The Silent Army'. Graag bedanken wij hiervoor Studio K.