Scania


2009-07-31

Coppens Agri gebruikt nieuwe Scania's als mobiele winkels aan huis

Bijzondere toepassing van Scania P230 bakwagens

Breda, 16 juli 2009 - De twee onlangs aangeschafte Scania P230 4x2MLA Euro 5 bakwagens van Coppens Agri B.V. uit Westerhoven hebben een bijzondere toepassing. Coppens is een constructiebedrijf gespecialiseerd in de agrarische sector en verkoopt daarnaast een breed assortiment agrarische artikelen via een Agro Shop. Om de verkoop en aftersales verder uit te breiden levert Coppens sinds kort onder de naam `toerboertiek' agrarische producten rechtstreeks bij de klant op de boerderij. Een bijzondere service voor agrariërs woonachtig in Zuid-Oost Brabant en Limburg.

Waar veel bedrijven bij dit soort toepassingen kiezen voor een auto met een lager tonnage, heeft Coppens Agri bewust voor Scania gekozen. Naast de uitstraling van het merk heeft ook de betrouwbaarheid en hoge restwaarde tot deze keuze geleid. Daarnaast biedt het lage Scania MLA chassis veel comfort bij het in- en uitstappen. Verder zijn de nieuwe Scania's voorzien van Scania Opticruise en de ruime P-cabine. De `toerboertiek' is een compleet ingerichte winkel met een assortiment variërend van reinigingsmiddelen, filters, kleding, vliegenbestrijdingsmiddelen tot klein gereedschap. Coppens levert hiermee alles voor in en rond de boerderij en op verzoek kunnen ook producten bezorgd worden die niet standaard in het assortiment zitten.

Met meer dan 30 jaar ervaring, een modern machine- en wagenpark, kwalitatieve merkproducten en kundige service monteurs biedt Coppens een uitstekende service voor de agrarische sector. De opvallende Scania's zullen hier zeker aan bijdragen. De nieuwe Scania bakwagens zijn afgeleverd door de Scania vestiging in Eindhoven die ook het onderhoud verzorgen.

Coppens Agri 332
Fotobijschrift: Het Scania P230 chassis van Coppens Agri B.V. die wordt ingezet als toerboertiek.