Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - vrouw ziet eigen gestolen auto rijden | |
De politie heeft woensdag 5 augustus op de Laan van Maten in Apeldoorn een 42-jarige vrouw uit Enschede en een 25-jarige vrouw uit Apeldoorn aangehouden voor diefstal dan wel heling van een personenauto.


De politie ontving omstreeks 15:00 uur een melding van een 50-jarige vrouw uit Apeldoorn dat zij op dat moment achter haar eigen gestolen personenauto aanreed. Op zondag 2 augustus had de vrouw aangifte gedaan van de diefstal van haar auto. Toevalligerwijs zag zij woensdagmiddag haar auto rijden op de Prins Willem Alexanderlaan in Apeldoorn en alarmeerde direct de politie. Agenten hebben de betreffende auto laten stoppen op de Laan van Maten en de twee inzittenden, een 42-jarige vrouw uit Enschede en een 25-jarige vrouw uit Apeldoorn, aangehouden op verdenking van diefstal dan wel heling van de auto. De dames zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

|     |Apeldoorn - scooter in brand                              |

In de nacht van woensdag op donderdag 6 augustus brandde bij het treinstation De Maten in Apeldoorn een scooter volledig uit. De oorzaak van de brand is onbekend. De eigenaar van de scooter is op de hoogte gebracht.


De hulpdiensten kregen omstreeks 02:20 uur de melding van de brand. De brandweer kwam ter plaatse en had de brand snel onder controle. Zij kon niet voorkomen dat de brommer volledig uitbrandde. Hoe de brand is ontstaan, is onbekend. De politie heeft de eigenaar opgespoord en deze doet aangifte van vernieling.


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(



---- --