Ingezonden persbericht


Persbericht 21 juli 2009

FOORT ON WHEELS @ FIT FOR FREE DANCE PARADE 2009

Rotterdam ­ Tijdens de Fit For Free Dance Parade op 8 augustus 2009, rijdt er een muzikaal hoogstandje tussen de 40 trucks die de Dance Parade kent. Foort on Wheels haalt ieder jaar alles uit de kast om Rotterdam op z'n kop te zetten. Ook dit jaar is Lucien Foort er in geslaagd de crème de la crème te presenteren tijdens hét dance event van Nederlandse bodem. Niemand minder dan de Dreadman himself, bijgestaan door muzikanten basswizard Erich Römer, gitaar virtuoos Memru Renjaan (bekend van de band van Anouk) en afgetopt door MC Roga, gaan de straten van Rotterdam betoveren met hun sound.

Foort on Wheels
Lucien is inmiddels een levende legende in de housescene. Met zijn sets en zijn al even sublieme (inter)nationale producties vertegenwoordigd hij de Nederlandse sound ver over de grenzen. Zijn sterke mix van funky, jazzy en ritmische housbeats, zullen er tijdens de Dance Parade dan ook voor zorgen dat je handen keer op keer weer de lucht in gaan.

Wil je kans maken op een plaatsje op de truck? Stuur dan een mail naar: Ray@lucienfoort.com met daarin jou motivatie waarom jij op de Foort on Wheels truck hoort te staan. Dresscode: Turqoise, white & hippie style.

Lucien Foort & Friends FFF Dance Parade 2009 Afterparty Als je na de Dance Parade denkt dat je niet meer dansen kan, think again! Je voeten zullen het pad naar het Prinsestheater vanzelf volgen, voor de Lucien Foort & Friends afterparty. Daar zal hij samen met zijn Rotterdamse "matties" Jasper Clash, Chris Rox, Diephuis en Thomas Hensbroek, zorgen voor de icing on the cake. Oftewel dansen tot je niet meer dansen kan! Locatie: Prinsestheater
Tijd: 20.00 uur - 4.00 uur
Entree: 12.50, (aan de deur 15,00)
Kaarten via: www.zero010.nl of www.easyticket.nl

We keep in touch
Voor alle inns en outs over Lucien kun je terecht op www.lucienfoort.com. Houdt het volgende persbericht in de gaten voor meer FOORT news!

Up-coming event: 12 HOUR EXPERIENCE WITH LUCIEN FOORT @ BILLABONG BEACH, 2 AUGUSTUS 2009.