Leefbaar Rotterdam


zondag, augustus 09, 2009

Leefbaar Rotterdam staat achter politieoptreden op Rotterdam CS

Leefbaar Rotterdam vindt de vragen van de PvdA over het politieoptreden afgelopen maandag op Rotterdam CS een motie van wantrouwen naar de politie toe. Volgens Leefbaar Rotterdam raadslid Robert Simons dient de politie juist gesteund te worden door de politiek.

Robert Simons over het incident: De mannen en vrouwen van de Rotterdamse politie verdienen het om gesteund te worden door de politiek. Elke dag zijn zij onder moeilijke omstandigheden aan het werk voor de veiligheid van alle Rotterdammers. Een grote mond, een vorm van verbale agressie, dat hoeft de politie niet te accepteren. De politie heeft het recht om mensen die zich misdragen te arresteren. Er zijn honderden incidenten met betrekking tot agressie in het Rotterdamse openbaar vervoer, waardoor vele Rotterdammers het openbaar vervoer zijn gaan mijden. Een slechte zaak vindt Leefbaar Rotterdam.

Leefbaar Rotterdam staat voor zero tolerance als het om de veiligheid gaat van de Rotterdammers. Wie niet horen wil, moet maar voelen, aldus Simons.

Door Dick op 2009 08 09

Ik sluit me daar volledig bij aan. Heb zelf vanwege met werk regelmatig kontakt met de politie en krijg van die kant alleen maar signalen van, het wordt tijd dat jullie terugkomen in het College.

De gewone agent van de straat moet gewoon zijn werk kunnen doen en niet iedere keer door een halfzacht gemeenteraadslid op haar vingers getikt worden.

Wij als raadsleden moeten zorgen dat zij hun werk in deze stad goed kunnen doen en ze daar alle mogelijkheden toe geven en niet steeds met het vingertje wijzen.

Als er in deze stad iets bijzonders aan de hand is, dan zit onze burgemeester in Marokko of hij is er naar onderweg.

groet,