Mini muizen onderdeel van maxi PC-assortiment voor kinderen


Kindertoetsenbord.nl wordt distributeur van Mini Mice in Nederland en België

RHENEN, 20090809 -- Kindertoetsenbord.nl, een webwinkel gespecialiseerd in artikelen die kinderen helpen spelenderwijs te leren omgaan met de computer, is officieel distributeur geworden van het Engelse bedrijf Mini Mice. Hierdoor zijn nu ook speciale computermuizen, muismatten, MP3 spelers en koptelefoons aan het assortiment toegevoegd.

Sneller en met plezier leren
Ivo van Loon, eigenaar van Kindertoetsenbord.nl: "Computers zijn niet weg te denken uit ons dagelijkse leven. Het is dan ook belangrijk dat kinderen er vroeg mee leren omgaan. Onze producten helpen daarbij. Zo hebben wij toetsenborden met zogenaamde ´schrijfletters´. Dit zijn de letters zoals kinderen ze op school leren schrijven, dus geen hoofdletters. Deze toetsenborden voorkomen verwarring en zorgen ervoor dat kinderen sneller en met plezier leren. De producten van Mini Mice, die tot voor kort niet in Nederland en België verkrijgbaar waren, sluiten hierop perfect aan."

Compleet assortiment online te koop
Producten van Kindertoetsenbord.nl vinden gretig aftrek in het (speciaal) onderwijs, maar ook ouders van jonge kinderen weten de webwinkel steeds vaker te vinden. Het nieuwe assortiment is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 2 jaar. Computermuizen zijn bijvoorbeeld niet alleen trendy, vrolijk en kleurrijk vormgegeven, maar ook ergonomisch volledig afgestemd op kleinere kinderhandjes. Meer informatie en de webwinkel zijn te vinden op www.kindertoetsenbord.nl