Gemeente Leidschendam-Voorburg


Gratis Knotshockey voor jeugd in Leidschendam-Voorburg

10 augustus 2009 - De laatste weken van de vakantie organiseert de gemeente Leidschendam-Voorburg voor de jeugd dagelijks van 12.00 tot 13.30 uur knotshockey op verschillende plekken in de buurt. Tot en met 21 augustus kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar gratis meedoen.

Knotshockey is een teamsport voor zowel meisjes en jongens. Met behulp van een zachte knots en zachte bal wordt er hockey gespeeld. Alle kinderen, ook zonder hockeyervaring, zijn van harte welkom. Het spel staat onder leiding van Daan van der Graaf van VMHC Cartouche.

De kinderen bepalen zelf of ze één of misschien zelfs meerdere dagen meedoen. Kom gewoon op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats en doe gezellig mee. Vooraf aanmelden is niet nodig. Op de volgende locaties knotshockey gespeeld:

Maandag De Tol, schoolplein van de Christinaschool Dinsdag Opas veldje bij de Tuinluststraat in Voorburg Woensdag Prinsenhof vlakbij de Waterlelie
Donderdag VMHC Cartouche (hockeyclub aan de Veurselaan) Vrijdag Dobbelaan naast de Spektakel bij het Kennedyplein

Voor vragen over de lessen kan contact worden opgenomen met Peter van den Berg van Reactief telefoonnummer (06) 229 932 98.