NCRV

Villa Felderhof

Laetitia Griffith en Harm Edens

Dinsdag 11 augustus 2009

22.05 uur, Nederland 1

(herhaling van 9 september 2004)

In NCRVâs Villa Felderhof aan de Côte 'd'Azur ontvangt gastheer Rik Felderhof deze week VVD Tweede Kamerlid Laetitia Griffith en duizendpoot Harm Edens.

Laetitia Griffith is geboren in Suriname. Haar vader was een bekende voetballer, haar moeder werkte bij het ministerie van onderwijs. Ze maakte de staatsgreep van Bouterse mee â ze kon de schoten vanuit haar bed horen â en besloot toen dat politici onbetrouwbare sujetten zijn. Samen met haar zussen kwam ze naar Nederland om rechten te studeren. Na haar studie werkte ze een aantal jaren bij het ministerie van justitie. Sinds 2003 is ze lid van de Tweede Kamer. Inmiddels staat Laetitia hoog op de lijst âmeest talentrijke nieuwkomersâ volgens parlementaire journalisten en nummer één op het lijstje âlastige kamerledenâ van minister van Justitie Donner.

Harm Edens is een duizendpoot en zo gedraagt hij zich ook. Of het nu acteren, schrijven of presenteren is, Harm beheerst het allemaal. Met humor als leidraad. Als jongetje wilde hij al het liefste naar de toneelschool. Achteraf is hij blij dat hij achter de schermen mag bedenken wat anderen zeggen. Hij schreef ondermeer voor comedyâs als ât Zonnetje in huis, In de Vlaamse Pot en Hij en Julia. De meeste mensen kennen Harm echter als presentator van het succesvolle, satirische programma Dit was het nieuws.

Twee gasten die optimaal genieten van het leven.

Onderstaand het overzicht van de gasten van de navolgende afleveringen, met data van eerste uitzending:

18 augustus: Marijke Helwegen en Xander de Buisonjé (eerder uitgezonden op 01.06.06)

25 augustus: Piet Römer en Yvonn Jaspers (eerder uitgezonden op 25.05.06)