Gemeente Oldenzaal


Actueel nieuws

Laatste week Zomer Sport en Spel spektakel voor kinderen

gepubliceerd op : 10-8-2009

De laatste week van Zomer Sport en Spel is aangebroken. Op 11, 12 en 13 augustus worden in de wijken Berghuizen, de Thij en het Centrum diverse sportactiviteiten georganiseerd. WBO Wonen werkt graag mee aan de activiteiten om zo preventief in te zetten op een betere leefbaarheid in de wijk. De sportconsulenten van de gemeente Oldenzaal kunnen deze laatste week extra uitpakken door een financiële bijdrage van WBO Wonen. Naast de reguliere activiteiten zijn er springkussens, een stormbaan en een pannakooi.

Deskundige sportdocenten van de gemeente Oldenzaal en begeleiders van welzijnsorganisatie Impuls leiden de Zomer Sport & Spel activiteiten. Alle kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 13 jaar zijn hierbij van harte welkom. Inschrijven is niet nodig.

Op dinsdag 11 augustus zijn de activiteiten te vinden in de wijk de Thij op het speelplein van basisschool de Maten. Woensdag 12 augustus in het park van Berghuizen en donderdag 13 augustus op het veldje aan de Primulastraat (tegenover Quick '20). De sportmiddagen beginnen om 13.00 uur en gaan door tot 15.00 uur. Meer informatie en foto's zijn hier te vinden.

De activiteiten vonden deze hele zomervakantie plaats in de wijken Berghuizen, de Thij en het Centrum. Naast de activiteiten hebben er ook workshops plaatsgevonden. De kinderen konden meedoen aan een step-clinic (autoped) en een workshop streetdance. Door de grote opkomst en de enthousiaste reacties van kinderen en ouders is het project nu al geslaagd te noemen.