Gemeente Grave

Doe een ander je afval niet kado
vuilniszak RMB.gif

Â

Â

Â

Nederland Schoon heeft ook dit jaar weer de zomercampagne Doe een ander je afval niet cadeau georganiseerd. Door het hele land zie je posters en hoor je radiospotjes. Ook het Land van Cuijk en Boekel doen mee. In iedere gemeente hangen op verschillende plekken posters en liggen folders.

Doet u ook mee!

Wij roepen iedereen in het land van Cuijk en Boekel op om deze zomer zelf een opschoonactie op touw te zetten. Deelnemers aan de Landelijke Opschoondag en vrijwilligers van het Netwerk Zwerfafval krijgen een brief met het verzoek mee te doen. Wilt u ook uw steentje bijdragen aan een schone leefomgeving? Meldt u dan aan. U geeft aan hoeveel mensen er met de opschoonactie meedoen en u krijgt van ons de benodigde materialen: veiligheidshesjes, knijpers, handschoenen en zwerfafvalzakken. Op de website van de Bestuurscommissie Afvalinzameling vindt u alle informatie en leest u hoe u zich aan kunt melden: www.afval.rmb.nl/zomercampagne.

Fotowedstrijd Nederland Schoon

Nederland schoon heeft dit jaar een fotowedstrijd gekoppeld aan de zomercampagne. Maak een originele, grappige foto waarop te zien is hoe u zwerfafval voorkomt of opruimt. MMS uw foto naar 4422. Vermeld daarbij het codewoord: ZWERFAFVAL gevolgd door een spatie, uw naam en adres. U kunt uw foto ook uploaden op www.nederlandschoon.nl of e-mailen naar: fotowedstrijd@nederlandschoon.nl. De wedstrijd loopt tot en met 31 oktober 2009.

Fotowedstrijd Land van Cuijk en Boekel

Ook de Bestuurscommissie Afvalinzameling organiseert een fotowedstrijd. Daarvoor stuurt u uw leukste, mooiste of grappigste foto vóór 20 september naar cderooij@rmb.nl. Vermeld daarbij duidelijk uw naam, adres en telefoonnummer. Tien van deze foto's worden ter jurering voorgelegd aan de leden van de Bestuurscommissie Afvalinzameling. De inzenders van de leukste, de mooiste en de grappigste foto ontvangen een prijs. Deze wordt medio oktober uitgereikt. Meer informatie over de landelijke én regionale fotowedstrijd en de voorwaarden vindt u op de website van de Bestuurscommissie Afvalinzameling www.afval.rmb.nl/zomercampagne onder het kopje Fotowedstrijd.

Â

Â