De Telefoongids


Tupalo.com gaat live in Nederland in samenwerking met De Telefoongids BV

Vanaf vandaag is de sociale gidssite Tupalo.com ook in het Nederlands te raadplegen. De Nederlandse versie van Tupalo.com (http://tupalo.com/nl/) biedt duizenden lokale bedrijfsvermeldingen waar gebruikers hun ervaringen kunnen delen. Dit is mogelijk dankzij een samenwerking met De Telefoongids BV, uitgever van De Telefoongids & Gouden Gids en marktleider op het gebied van lokaal zoeken en lead generation.

Vanaf nu kunnen Nederlanders hun meningen en ervaringen delen over hun favoriete restaurants, bars en clubs overal ter wereld, maar ook in Nederland. De site wordt ondersteund door Hyves.nl en wanneer gebruikers inloggen, kunnen zij direct via Hyves een account aanmelden. Tupalo.com (http://tupalo.com) is in 2008 met succes in Oostenrijk gelanceerd.

"We zijn erg blij dat Tupalo.com in Nederland live gaat in samenwerking met De Telefoongids BV. Nederland staat bekend om zijn multiculturele samenleving, levendige cultuur en bruisend uitgaansleven. Nederland is binnen Europa ook één van de leidende markten voor online communities. Door die combinatie zien we er naar uit om Nederlanders kennis te laten maken met de beste bedrijven die er zijn, volgens medegebruikers," zegt Mike Borras, mede-oprichter en CEO van Tupalo.com.

"De Telefoongids BV houdt altijd zijn ogen open voor de nieuwste mogelijkheden om Nederlanders toegang te geven tot onze informatie," voegt Patrick Mesterton, directeur Sales & Marketing Online van De Telefoongids BV toe. In ruil daarvoor kunnen we hun ratings en recensies toevoegen aan onze informatie: wat vinden lokale kenners van restaurants en winkels? Onze samenwerking met Tupalo.com biedt ons diverse mogelijkheden die we graag delen met adverteerders en gebruikers."

Over Tupalo.com
Tupalo.com is een sociale gidssite waar gebruikers de beste bedrijven in de buurt en wereldwijd kunnen ontdekken en beoordelen. Tupalo.com biedt buurtbewoners en bezoekers een slimme tool om de beste plaatselijke restaurants, clubs, bars, winkels en diensten te ontdekken door middel van betrouwbare recensies. Tupalo.com is in 2007 in Wenen opgericht (http://tupalo.com/nl/wenen).

Over De Telefoongids BV
Bij De Telefoongids Holding werken 1200 specialisten in zes divisies: De Telefoongids BV (De Telefoongids & Gouden Gids), LokaalTotaal (lokale gidsen), Suurland Outdoor (stadskaarten), City & Tourist Promotions (gemeentegidsen), Scoot Media (affiliate marketing) en ClearSense (zoekmachinemarketing).
Zijn grootste divisie, De Telefoongids BV, bezit de meest complete database van relevante informatie over bedrijven, producten, diensten en personen in Nederland. De Telefoongids BV biedt continu innoverende online, print en mobiele zoekdiensten en leadgeneration voor mensen en bedrijven die zoeken en gevonden willen worden.
Meer dan twee miljoen mensen gebruiken dagelijks De Telefoongids & Gouden Gids. De websites telefoongids.nl en goudengids.nl ontvangen dagelijks een miljoen unieke bezoekers. Daarmee staan ze stevig in de top 10 van best bezochte Nederlandse websites. Daarnaast gebruiken nog eens een miljoen mensen iedere dag de papieren versie. Zeven op de tien mensen die een bedrijf zoeken in De Telefoongids & Gouden Gids doen uiteindelijk een aankoop; een uitstekende ROI voor adverteerders.

Mediacontact Tupalo.com Mediacontact namens De Telefoongids BV Bernhard Lehner Edelman E: press@tupalo.com Eva Rijser T: +43 664 439 86 09 E: eva.rijser@edelman.com W: http://tupalo.com/en/press T: +31 (0)20 30 10 980