Nederlandse Volks-Unie (NVU)


Arnhem, 10 augustus 2009.

Nieuw Scheemda politieke Stasi / DDR methodes in Nederland?

Politieke repressie en staatsterreur in Nieuw Scheemda Noord-Oost Groningen!

Truida Jonkman, burgemeester van Nieuw Scheemda uit de provincie Groningen heeft ware politieke repressie en onderdrukking toegepast op rechts-radicale personen in haar gemeente. (1), (2)

Haar acties doen sterk denken hoe het eraan toeging in de voormalige DDR. Daar werden andersdenkenden door de communisten beroofd van hun eigen politieke mening en vrijheden! Is Nieuw Scheemda soms de verkleinde versie van de DDR in Nederland?

Men heeft namelijk een feest laten ontruimen m.b.v. de politie met minstens 20 ME busjes, 4 motoragenten en nog een aantal surveillancewagens, waar helemaal geen aanleiding voor was, zoals lawaai en/of overlast enz. Op een terrein waar de eigenaar toestemming heeft gegeven om daar een feestje te organiseren op deze manier een feest ten einde laten brengen is helemaal te zot voor woorden! Dit is gewoon misbruik maken van de politieke macht van een burgemeester en het politieapparaat! En het verkrachten van de democratie!

Vrijheid van meningsuiting en het vrije woord geven ook rechts-radicalen het recht om een feestje te organiseren! En wat te denken van vrij verkeer van personen en goederen in de EU? Mocht het de waarheid zijn wat er in het krantenbericht beweerd werd, dan had de politie moeten optreden tegen degene die willens en wetens dit feestje wilde verstoren, dus de zogeheten links-fascisten ofwel stalinisten! Met de informatie op zak op vrijdagavond 7 augustus jl. dat links-fascisten de boel hadden willen verstoren, had de gemeente en politie daarop moeten anticiperen door te verhinderen dat deze figuren hun zin krijgen. En niet op deze manier rechts-radicale personen de gemeente uitsturen, wat is de overtreding dan? Dat ze rechts-radicaal zijn?

Of zou het te maken hebben met het feit dat commandante E. Modderman VCP = Verenigde Communistische Partij aanhangt, een afsplitsing van de NCPN die daar 10% van de stemmen heeft en met twee zetels vertegenwoordigd in de gemeenteraad van Nieuw Scheemda is? (3)

De NVU beraad zich op om te gaan demonstreren in dit pittoreske dorp van 400 inwoners! (4)

(1)
http://www.rtvnoord.nl/nieuws/indexwm.asp?actie=totaalbericht&pid=8394
2
(2) http://www.dvhn.nl/nieuws/noorden/groningen/article5013589.ece (3)
http://www.scheemda.nl/index.php?simaction=content&mediumid=2&pagid=50 0
(4) http://nl.wikipedia.org/wiki/Nieuw-Scheemda