Ingezonden persbericht



---


MEN_at_WORK neemt 7 winkels over

MEN_at_WORK heeft een gedeelte van de winkelketen genaamd 'Brandstore' per 1 juli 2009 overgenomen. Het gaat in totaal om 7 vestigingen in de steden Gorinchem, Hellevoetsluis, Nootdorp, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam en Spijkenisse.

De overgenomen winkels zullen dit jaar nog de signing van MEN_at_WORK krijgen. In 2010 zullen zij allen verbouwd en gerestyled worden tot het nieuwe concept van MEN_at_WORK. Daarna volgt ook de officiële opening.

60 stores
Eerder dit jaar werden winkels in Almere (bijlage), Lelystad, Roeselare (B), Veenendaal en Zeist geopend. De komende maand volgt de winkelopening in Groningen. Dit filiaal zal met 1.300 vierkante meter het grootste filiaal van de keten worden. Met de overname van de 7 Brandstore filialen en de diverse openingen groeit de succesvolle modeketen uit tot 60 filialen in Nederland (55) en België (5).

Online markt
Naast de enorme uitbreiding van fysieke winkels beweegt MEN_at_WORK zich ook op de online markt. Zo werd begin mei 2009 de webshop www.menatworkshop.com gelanceerd. In juli 2009 volgde de webshop www.footworkstore.com. Deze webshop behoort bij de eigen schoenenketen genaamd FOOTWORK. Deze keten bestaat uit 25 shop-in-shops en één stand-alone winkel in Hilversum.

Achtergrond MAW
MEN_at_WORK is een multibrand fashionconcept dat zich richt op jongeren en jongvolwassenen die graag uitgaan en houden van fun. Alhoewel zij zelf niet direct spreekt over een specifieke leeftijdsgroep, varieert de leeftijd van de meeste klanten van MEN_at_WORK grotendeels tussen de 16 en 35 jaar.

De collectie is opgebouwd uit verschillende grote en minder grote merken. Een aanbod wat zich vooral op het midden- en hogere segment richt.

Ze is constant op zoek naar gezonde expansiemogelijkheden om het merk 'MEN_at_WORK' en 'FOOTWORK' verder in de markt te plaatsen en de reputatie van "origineel, gedurfd en soms brutaal" hoog te houden. De keten onderscheidt zich van de concurrentie door het unieke en voortdurend innovatieve winkelconcept, het uitgebreide merkenaanbod en goed opgeleide personeel.