Technische Unie en 64 leveranciers op Industriebeurs Noord-Holland


AKERSLOOT, 20090811 -- Op donderdag 3 september a.s. organiseert Technische Unie de Industriebeurs Noord-Holland. In hotel Van der Valk in Akersloot toont het bedrijf samen met 64 van haar leveranciers het complete overzicht van de nieuwste producten op het gebied van MRO en OEM. De beurs is gratis toegankelijk en geopend van 14.00 tot 21.00 uur.

Technische Unie organiseert de beurs in Noord-Holland voor de tweede keer. Ten opzichte van vorig jaar is het aantal deelnemende leveranciers echter bijna verdubbeld. Naast de exposanten van elektrotechnische producten zijn twaalf leveranciers aanwezig op het gebied van verwarmings- en klimaattechniek. Te samen tonen de bedrijven een groot scala aan specifieke industrieproducten en een breed pakket standaardmaterialen, aangevuld met slimme oplossingen op het gebied van informatie en logistiek.

Duurzaamheid in energie
De Industriebeurs staat dit jaar in het teken van `Duurzaamheid in energie'. Dit overkoepelende thema komt zowel terug in de stands van de exposanten als in de lezingen met aansluitend workshops, die Senter Novem verspreid over de dag verzorgt. In de dertig minuten durende workshops is volop ruimte voor de beantwoording van specifieke vragen over regelingen en programma's op het gebied van duurzaamheid in energie. De lezingen van Senter Novem starten om 15.00, 17.00 en 19.00 uur.

Aanmelden
De beurs is een initiatief van de verkoopkantoren Alkmaar, Haarlem, Zaanstad, Amsterdam-Sloterdijk, Amsterdam-Watergraafsmeer en Leiden. Klanten en relaties van deze of een van de andere verkoopkantoren van Technische Unie of haar leveranciers zijn van harte welkom. Direct aanmelden is mogelijk via de website industrial.technischeunie.com. Hier vindt u ook het bladerbare programmaboekje met alle informatie over de deelnemende exposanten.





Ingezonden persbericht