Realworks sluit partnerovereenkomst met Myfeedio


AMSTERDAM, 20090811 -- NVM Realworks is recentelijk een samenwerkingsverband aangegaan met Myfeedio uit Rockanje. Met deze samenwerking krijgt Myfeedio als Connected Partner toegang tot het woningaanbod van alle bij Realworks aangesloten NVM-makelaars die hun data hebben vrijgegeven voor Myfeedio.

Myfeedio ontzorgt makelaars, uitzendbureaus en reisbureaus met haar digitale etalage-oplossing Matrix. Deze mediazuil bestaat uit meerdere LCD schermen en vervangt de traditionele, op papier gebaseerde, raam-presentatiesystemen. De schermen worden volledig opgemaakt in de eigen huisstijl en bieden tevens ruimte voor het plaatsen van eigen advertenties. Een koppeling met Realworks zorgt ervoor dat de schermen in de etalages automatisch worden ververst. Ook voor externe etalages is dit systeem bijzonder waardevol.

Robin Kuip, Manager Sales & Marketing, vindt Myfeedio prima passen in het partnerprogramma van Realworks. "Oplossingen als deze zijn een welkome aanvulling op de steeds verdergaande automatiseringsgraad in onze branche. Juist in de huidige crisistijd geven managers prioriteit aan het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van standaard kantoorwerkzaamheden."

NVM Realworks is met bijna 2.000 vestigingen hét relatiebeheersysteem (CRM, Customer Relationship Management) van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).
Zie www.realworks.nl voor meer informatie.

Myfeedio is een ontwikkelaar en leverancier van innovatieve digitale etalage-oplossingen voor de makelaardij, de uitzendbranche en reisbureaus.
Zie www.myfeedio.com voor meer informatie.