Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Lochem - man aangehouden voor diefstal                    |

De politie heeft maandag 10 augustus een 31-jarige man uit Lochem aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal van een portemonnee en mobiele telefoon uit een woning aan de Gudulastraat in Lochem.


De bewoner van de Gudulastraat deed aangifte van de diefstal. Het feit werd op dinsdag 28 juli gepleegd. De dief was door een niet afgesloten keukendeur binnengekomen. Er was die avond een portemonnee en een mobiele telefoon uit zijn woning weggenomen. Naar aanleiding van een duidelijk signalement van de mogelijke verdachte, afkomstig van getuigen van de insluiping, heeft de politie maandag 10 augustus een 31-jarige man uit Lochem aangehouden. De man is ingesloten voor nader verhoor.

|     |Lochem - aanrijding op de N332                            |

Op maandag 10 augustus vond op de N332 van Lochem naar Laren ter hoogte van de kruising met de Rossweg een frontale aanrijding plaats tussen twee personenauto's.


De politie ontving omstreeks 14:55 uur de melding van de aanrijding. Een 21-jarige automobilist uit Lochem sloeg op de N332 linksaf de Rossweg in. Hij zag daarbij de tegemoetkomende personenauto met een 57-jarige bestuurder uit Kring van Dorth waarschijnlijk over het hoofd met een frontale aanrijding tot gevolg. De bijrijder van de 57-jarige automobilist, een 64-jarige vrouwe vrouw uit Kring van Dorth, raakte hierbij gewond en is met nek- en beenletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn afgesleept. De Verkeersongevallendienst heeft het ongeval in onderzoek.


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(

---- --