Politie Zeeland


---


Z-2686-2009 Aanrijding in Hulst
Op de Zoutestraat zijn dinsdagmorgen rond 10.15 uur twee personenauto's met elkaar in botsing gekomen.
Een 21-jarige automobiliste uit Terneuzen stond stil aan de linkerzijde en stak schuin de weg over, richting rechterkant van de weg. Hierbij verleende zij geen voorrang aan een tegemoetkomende 72-jarige automobilist uit Hulst. Bij de frontale aanrijding die volgde, raakte niemand gewond.

Z-2687-2009 Auto total loss bij oefenrondje, Terneuzen
Een 72-jarige Terneuzense heeft dinsdag rond 10.45 uur haar auto vermoedelijk total loss gereden tijdens een oefenrondje.
De vrouw had al geruime tijd niet achter het stuur gezeten en wilde daarom wat oefenen op het parkeerterrein aan de Zuiderparklaan. Dit ging op een gegeven moment toch niet zo goed en ze belandde met haar auto in de bossages. De auto raakte aan de voorzijde zwaar beschadigd en is vermoedelijk total loss. De 72-jarige bestuurster kwam met de schrik vrij.

O-2688-2009 Rijbewijs ingevorderd, Yerseke
Door de politie is dinsdag het rijbewijs ingevorderd van een 72-jarige automobilist uit Yerseke.
De bestuurder werd ter hoogte van de Zweedijkseweg aan de kant gezet en moest een blaastest afleggen. Hieruit bleek dat hij teveel alcohol had gedronken. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor de ademanalyse. Bleek dat hij 2,5 maal de toegestane hoeveelheid had genuttigd. Zijn rijbewijs moest hij daarin inleveren.

---- --