Ingezonden persbericht


Utrecht, 11 augustus 2009

Nu ook op DVD:

He's just not that into you
Hij wil je wel, hij wil je niet


Nu in de winkel verkrijgbaar

Na het grote succes in de bioscoop is He's just not that into you er binnenkort ook op DVD: op 18 augustus in de verhuur en 24 september in de verkoop. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek dat uiteraard ook in de winkels ligt!

He's just not that into you gaat over de voortdurende miscommunicatie tussen mannen en vrouwen over relaties, seks en daten. Vrouwen analyseren het gedrag van mannen tot vervelends toe. Ellendig mannengedrag wordt vaak verklaard met 'hij is bang om weer gekwetst te worden', 'misschien wil hij onze vriendschap niet verpesten', 'misschien ben ik intimiderend' of 'hij komt net uit een serieuze relatie'. De meeste mannen zien dat echter heel anders en denken veel simpeler: hij vindt haar gewoon niet leuk genoeg.

Wie dit boek leest verspilt geen tijd meer met urenlang wachten op een telefoontje dat toch nooit komt, eeuwig blijven herkauwen van details met meelevende vriendinnen of blijven hopen dat zijn tegenstrijdige signalen eigenlijk betekenen dat hij smoorverliefd op je is. Want...he's just not that into you!

De verfilming van He's just not that into you, met o.a. Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Drew Barrymore en Ben Affleck, laat dit alles vanuit zowel vrouwelijk als mannelijk oogpunt zien, waardoor het verhaal voor beide seksen herkenbaar en hilarisch is. Het boek is door Oprah Winfrey al 'de redding van twijfel en jarenlang liefdesverdriet' genoemd.

He's just not that into you
Greg Behrendt & Liz Tuccillo
Paperback, 192 pagina's
ISBN 978 90 215 2074 2
Prijs: ¤ 17,50