Politie Limburg-Noord

Chauffeur bestolen door twee mannen in Roermond


Datum: 11-08-2009
Tijd bericht: 16:13
Plaats: Roermond
Dinsdagmiddag om 12:30 uur is op de Kasteel Hornstraat een 52-jarige chauffeur uit Hoogeloon bestolen tijdens het lossen van zijn goederen. De man stond die middag met zijn trekker en oplegger geparkeerd in een leveranciersweggetje, toen hij ineens een onbekende man enkele dozen rookwaren uit zijn oplegger zag stelen. Toen de chauffeur de achtervolging inzette, zag een tweede verdachte de kans om ook enkele dozen rookwaar uit de oplegger weg te nemen. De eerste verdachte is er in de richting van de Donderbergweg vandoor gegaan, waarbij hij onderweg de drie dozen rookwaren heeft weggegooid.

De verdachte is een man van ongeveer 18-22 jaar oud en is ongeveer 180 cm lang. Hij heeft een mager postuur, een getinte huidskleur en korte, donkere haren. De man droeg zwarte kleding en een zwarte, lange broek. Van de tweede verdachte is geen signalement bekend.

Eventuele getuigen, of mensen die iets verdachts hebben gezien in de buurt van de Kasteel Hornstraat, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844, of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.