Ingezonden persbericht


Persbericht: Rotra neemt activiteiten Internationaal Expeditiebedrijf Ebrex BV over

Logistiek dienstverlener Rotra neemt alle activiteiten van Internationaal Expeditiebedrijf Ebrex BV over. Op 04 augustus werd aan Ebrex met vestigingen te Schiedam, Tilburg en Schiphol voorlopig surseance van betaling verleend met aanstelling van Mr. Ruud Maas, advocaat te Rotterdam, tot bewindvoerder. Op 11 augustus werd het faillissement uitgesproken en wist de directie van Rotra met de curator overeenstemming te bereiken over de overname van de activiteiten.

De directie van Rotra bezoekt vanmiddag de Ebrex-vestigingen teneinde de service voor Ebrex' klanten te waarborgen en de belangen van de medewerkers optimaal te behartigen; daarbij wordt ernaar gestreefd zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Tevens wordt onderzocht wat de Warehouses en kantoorpanden kunnen betekenen in de toekomst.

Rotra is ervan overtuigd dat de diensten van Ebrex uitstekend aansluiten bij haar eigen activiteiten. Rotra herkent de kwaliteit van de diensten van Ebrex en verwacht deze op haar hoge standaard dienstverlening verder te kunnen continueren. Bij Rotra, dat 07 oktober a.s. 100 jaar bestaat, is continuïteit maximaal gewaarborgd. That's for sure.

Rotra is een Nederlandse familiebedrijf met vestigingen in Doesburg, Rotterdam, Oude Meer/Schiphol, Antwerpen (B) en Brussel (B) én met 425 medewerkers meer dan ooit een innovatieve one stop logistics shop. Met de ontwikkeling van de LZV (Lange Zware Voertuig), de eerste ethanoltrekker in Europa en de aanleg van een eigen loswal voor containeroverslag vertaalt Rotra haar innovatieve, duurzame beleid in concrete acties. De huidige vierde generatie van dit familiebedrijf leidt Rotra op basis van een heldere visie met ambitie en neemt als logistiek dienstverlener slechts genoegen met de hoogste kwaliteit. Voor meer informatie: www.rotra.eu

Voor verdere vragen gelieve contact op te nemen met ondergetekende.




Ingezonden persbericht