Design trapbekleding voor een trap in eigen stijl

12/08/2009 11:47

Krachtstroom

Krachtstroom, ontwerper en ontwikkelaar van producten voor het interieur, introduceert de Trapsticker. Een antislip sticker voor de binnentrap in huis en kantoor. De Trapsticker kent geen standaarduitvoeringen maar specifieke designs waarmee de woonconsument en bedrijven een eigen stijl aan de trap kunnen geven in plaats van de gebruikelijke (en duurdere) tapijttegels en traploper. De Trapsticker is leverbaar in vele creatieve designs, elk ontworpen door een jonge ontwerper of industrieel vormgever. Daarnaast is de Trapsticker gemaakt van industrieel toegepaste en door TNO geteste materialen. Volgens Krachtstroom is het product hierdoor zeer slijtvast, maar ook makkelijk aan te brengen en te verwijderen zodat het geen probleem is om na verloop van tijd van stijl te veranderen. De Trapsticker is verkrijgbaar via de website van Krachtstroom.

In Nederland hebben de meeste woningen en kantoren een kale binnentrap. Velen kiezen er dan ook voor om de trap te bekleden met tapijttegels of een dure traploper. Voor mensen die een minder saaie en eentonige trap wensen, en iets eigens aan het interieur willen meegeven, heeft het Rotterdamse bedrijf Krachtstroom een alternatief ontwikkeld. De Trapsticker. Een zelf aan te brengen sticker waarmee men van de trap in huis en kantoor een design-trap in de eigen stijl maakt. Op dit moment heeft Krachtstroom een collectie van 15 verschillende Trapstickers met combinatiemogelijkheden tot honderden verschillende uitvoeringen. De collectie wordt bovendien wekelijks uitgebreid met nieuwe ontwerpen.

Kwaliteit en design in een sticker

Bij de ontwikkeling van de Trapsticker heeft Krachtstroom naast de creativiteit ook gelet op duurzaamheid. De Trapsticker is gemaakt van hoogwaardig polymeer vinyl, beprint met 6-kleuren solvent inkt en voorzien van een 300 micron dik polymeer scratschlaminaat. Dit is speciaal voor de industrie ontwikkeld laminaat dat is getest door het TNO en geheel voldoet aan alle geldende Europese normen. Hierdoor is de Trapsticker bij normaal gebruik tot wel 5 jaar slijtvast, uitermate vochtbestendig en altijd voldoende stroef. Zelfs als er water op ligt. De Trapsticker is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, en laat geen lijmresten achter waardoor het makkelijk is om van stijl te veranderen. Krachtstroom levert de Trapsticker digitaal gesneden in het gewenste patroon via hun webshop op www.krachtstroom.nl

Over Krachtstroom

Krachtstroom is een jong en hard aan de weg timmerend Rotterdams bedrijf van gedreven vormgevers en industrieel ontwerpers, allen gespecialiseerd in hoogwaardig interieurdesign en toegepaste kunst. Het is een ambitieuze groep frisse en wakkere enthousiastelingen die voortdurend op zoek is naar nieuwe, creatieve toepassingen voor het interieur, en oplossingen bedenkt voor verbeteringen op essentiële onderdelen van de woon- en werkomgeving. Krachtstroom heeft zichzelf dan ook tot taak gesteld om niet alleen unieke alternatieven te bieden voor bijvoorbeeld de eenvormige massaproductie van het woonwarenhuis, maar ook om producten te ontwikkelen waarmee de woonconsument zijn/haar omgeving - de basis immers - op een persoonlijke en prettige manier vorm kan geven.