Politie Zeeland



Z-2698-2009 Vechtpartij in Cadzand
Woensdag omstreeks 04.00 uur vond op een parkeerplaats op de Boulevard de Wielingen een vechtpartij plaats tussen een 20-tal personen.
Over en weer werd geslagen en geschopt en de politie heeft in verband hiermee drie Terneuzenaars van 18, 19 en 20 jaar aangehouden. Een 24-jarige inwoner van Axel werd geslagen en geschopt en klaagde over pijn in zijn nek en hoofd. Een 18-jarige plaatsgenoot, die eveneens werd geschopt en geslagen liep een gezwollen oog en neus op.

O-2699-2009 Jongen bedreigd in Tholen
Dinsdag tussen 14.00 en 14.30 uur werd een 12-jarige jongen uit Tholen door drie jongens bedreigd en gedwongen zijn geld af te geven.
De jongen fietste door de Kruittorenstraat in zijn woonplaats en kwam onderweg de drie jongens, die hij van gezicht herkende, tegen. Ze dwongen hem tot stoppen en bedreigden hem een stuk hout. De jongen moest zijn geld afgeven en daarna gingen de drie er vandoor. Twee gingen in de richting van het centrum, de derde liep in de richting van de rotonde.

---


Aanvulling op persbericht W-2693-2009 Aanrijding in Middelburg
De politieauto kwam uit de richting van het Armeniaans Schuitvlot en reed in de richting van de Looierssingel. De andere bestuurder kwam uit de richting van het Groenewoud en reed over de Looierssingel in de richting van de Walensingel. Ter hoogte van het kruispunt Looierssingel / Armeniaans Schuitvlot kwamen beide auto's met elkaar in botsing
(